backup in Win2005

• פותח הנושא Alto
  • פורסם בתאריך

Alto

New member
backup in Win2005

שלום, קניתי מיו 350 עם מערכת הפעלה 2005 ולהפתעתי אופציית הbackup נעלמה לה ממה שהכרתי בעבר. המלצות איך לעשות את זה עכשיו? לכרטיס זיכרון / מחשב. יש איזה פתרון חינמי טוב? תודה .

mkr

Member
חינם אין.

יש את SPBBACKUP שמאפשרת כמה גיבויים ושיחזורים חינם. עובדת מעולה.

ZululuZ

New member
מהזתומרת?

אחרי כמה? האם אחרי נגיד 7 גיבויים היא ננעלת ודורשת תשלום? כי בגיבוי ה7 יתקעו.

libal

New member
יתרונה בכך שהיא יוצרת קבצי EXE

כך ששיחזור המידע לא דורש את התוכנה המקורית של הגיבוי .

mkr

Member
ועוד דבר בענייני גיבויים- דעה אישית

אני באופן אישי, מחזיק שני גיבויים . אחד - אחרי גמר התקנת התוכנות. השני - אחרי 3 חודשים. זהו. נראה לי בזבוז אנרגיה לגבות כל יום/שבוע/חודש. כל מידע ה-PIM - ממילא ב-PC. התוכנות - ניתנות להתקנה חוזרת מה-PC באמצעות חלון AS . מידע חשוב - מסונכרן ל-PC. כך ש-SPB בגירסת הניסיון שלה, בהחלט הספיקה לי.

AYELET1

New member
מה עם תוכנת סיסמאות למשל (לא,

אין לי גרסה שולחנית)? ישנן תוכנות נוספות בהן DB שלא מסתנכרן לאאוטלוק ולא תמיד אתה מחזיק גיבוי דסקטופי. בנוסף, אני אישית למשל,, לא מסנכרנת הרבה עם המחשב השולחני. מאד תלוי אופן השימוש.

mkr

Member
צודקת.הכל שאלה של שימוש

כפי שאמרתי , PIM מסונכרן קבוע (ב-PUSH ). העתק DB של סיסמאות (PASSMAN) שמור בכרטיס. אגב, ב-JASJAM ,אחרי התקנת CAB, הוא לא נמחק.אז CABים קריטיים, אני שומר גם בכרטיס .

shuky1

New member
ומה קורה באם אתה בחו"ל למשל???

אני מגבה כל יום וישן (ונוחר) בשקט. וכבר היו דברים מעולם.

mkr

Member
מגבה את מה ? מה משתנה לך כל יום?

אם מדובר ב-PIM ואתה בלי PUSH , תעתיק כל יום את קובץ PIM.VOL שזה 1-2 MB וזהו. כל השאר , לא משתנה כל יום (אם בכלל)...

ה SPB טוב אבל...

אחרי כמה פעמים שהיה בסדר, דווקא אתמול הוא החליט להתעלל בי - עשיתי גיבוי, אחרי כל מני משחקים ברג'יסטרי עשיתי ריסט והפעלתי את הגיבוי, הגיבוי אמנם חזר אבל בלי הדרייברים של הסוללה (לא נותן חיווי על מצבה ולא נותן כלל להטעין אותה) ושל ה WiFi (לא עובד). כבר כמה שעות טובות שאני בהתקנות ושחזורים, ומוסר ההשכל הוא שאי אפשר לסמוך על תוכנת הגיבוי במאה אחוז.

erezstr

New member
דני

בעיית הסוללה קרתה גם אצלי (5915). פתאום ללא הודעה מוקדמת הופיעה לי סימן קריאה על הסוללה וזהו. דיברתי עם התמיכה ולא היה להם פתרון חוץ מהארד ריסט. ביצעתי גיבוי (SPB), הארד ריסט, חיווי הסוללה אכן חזר לתיקנו, שיחזור מהגיבוי ו........ הכל תקין. שווה לך לנסות שוב הארד ריסט ושיחזור, אותו השיחזור. ספר אם הלך לך טוב כמו שקרה אצלי ארז

לא יודע אם לצחוק או לבכות...

במשך לילה שלם ניסיתי לא רק לעשות שוב (ושוב ושוב...) Hard Reset, אלא עשיתי עם זה כל נסיון אפשרי, למשל "לצלם" את מצב הרגיסטרי הנוגע לסוללה אחרי Hard Reset (כשהדרייבר של הסוללה תקין), העתקת מצב זה לאחר שיחזור הגיבוי. או למשל העתקת כל קובץ שהיה חשוד בעיני כדרייבר. או למשל שינוי מצב הסוללה, או למשל שינויים שנראו לי ברגיסטרי הקשור לסוללה ועוד המון נסיונות. טוב - העיקר הוא שזה כבר מאחורי והתקנתי כבר את רוב הדברים, אבל דבר שחשוב ללמוד מהסיפור הזה הוא שהגיבוי הוא לא באמת "תעודת אחראיות" כפי שהיינו רוצים להאמין

זה ממש מאכזב.

קרה לי פעם אחת שגיבוי של SPB לא עשה עבודה נאמנה אך התעלמתי מכך בטענה ש"זה יכול לקרות". כעת, זה כבר לא כ"כ נדיר ואני מתכנן מעבר לכיוון הספרייט.

AYELET1

New member
לא מפתיע למרות שמאכזב...

בעקרון זה יכול לקרות עם כל תוכנה השאלה העיקרית היא מה התכיפות ב-2 התוכנות

Y. Welis

New member
כל עוד 'גוסט' מלא אינו אפשרי

סביר שכל פיתרון כזה יהיה בהכרח מוגבל.

AYELET1

New member
נראה שדווקא הגיבויים האלו אמורים

ליהיות גוסט הבעיה היא שכל גוסט יכול להדפק. גם כזה ב-PC

תזהרו מגוסט ב PC

תוכנה נוראית ומלאת בעיות. מזל שיש אקרוניס, שבאמת עושה את מה שגוסט היתה אמורה לעשות.

למעלה