Back Home

newbie2

New member
Back Home

אז זהו, אחרי קצת יותר משבועיים די אינטיסיביים בארץ הקודש חזרתי לLALA LAND, והאמת התגעגעתי קצת לערפיח הדביק ולמזג האויר האביך (לא שבתל-אביב היה שונה בהרבה, אבל בכל זאת אצלנו במרינה דל ריי לא יותר מדי יבש ולא יותר מדי לח, לא יותר מדי קר, ולא יותר מדי חם..). נראה לי אני הולך לאיזה סיבוב אופניים על החוף ו/או לשחות קצת בבריכה, איכשהו לנער את הג'ט-לג ולשטוף את אבק הדרכים..

ברוכים השבים !../images/Emo24.gif

הגיע הזמן שתחזור באמת! מקווה שהביקור בארץ המובטחת היה מהנה ומספק, ושהחזרה לשגרה האמריקאית תהיה קלה ...

סלסרו

New member
הי ניובי

איך בנות המין המחליש בארץ הצבי ביחס לאחיותיהן בלה לה לאנד (aka the land of fruits and nuts)?

newbie2

New member
מזמן לא התחילו איתי כל כך הרבה

בחורות (סתם ברחוב, ואפילו בנסיעת המבחן שערכתי לרכבת לירושלים... ). משום מה טענו שיש לי מבטא (????). באופן כללי (וזאת הכללה גסה) הן הרבה יותר חביבות, אך נוטות לעשן (פויה) ומזדקנות יותר מהר (בגלל השמש? הסיגריות?). בקיצור, אני שוקל את האופציות (והפעם הן כבדות קמעא).

סלסרו

New member
לא זוכר פעם אחת שהייתי בארץ

ו-I didn't hook up with someone כזה שפע של בנות איכותיות ויפות.. יו.

newbie2

New member
מה שנכון נכון

מצד שני הן מזדקנות נורא מהר.. (גם הבנים, אבל אצלן זה יותר ברור). פגשתי אנשים בני גילי שנראים לפחות עשר שנים יותר מבוגרים.. בקיצור אני צריך למצוא איזה בת איכותי ויפה ולשכנע אותה לבוא לפה.. EASIER SAID THAN DONE..

galgal0ne

New member
i am not sure if you want to do it

If you do, well, go back to Israel, and start fishing
The guys in Israel, aren't real great, i can't explain, but it's a mentalety i don't really like, i deserve everything type attitude. maybe it's the fact that in Israel I was always a little different from everyone else , behaviour wise... was never really rude and pushy

mishi79

New member
ברוך השב...../images/Emo15.gif

פה יש יום ממש יפה בחוץ. ככה אמרו לי לפחות, כרגע האור היחיד שאני רואה (ואראה במשך השעות הקרובות) זה האור שיוצא מהמסך של המחשב...
זה גם משהו...

mishi79

New member
כן, החלונות פתוחים... ../images/Emo45.gif

דרך אגב שרית הייתי רוצה בהזדמנות חגיגית זו לספר לך על מוסך שלא כדאי לך בחיים להתקרב אליו בווגאס וזה just breaks על spring mountain מאחורי הסטריפ (ליד ה15)רק שתדעי... את כל מדורי הגיהנום הם העבירו אותי!!!מעצבנים!!

mishi79

New member
לא... את לא מבינה...

באתי אליהם 4 פעמים כי הם הרסו לי את האוטו והם הודו בזה עד שהפעם הם הגיעו למסקנה שנמאס להם והם מבטלים את האחריות...!! חוצפנים! מנובמבר אני כל הזמן חוזרת אליהם לתקן את הבעיות שהם יצרו... חוץ מזה שמהפעם הראשונה שלי שם עד הפעם האחרונה אתמול כבר התחלפו כל העובדים... מה שאומר שאני יותר זמן מהם שם...

אה.. לא כיף!

אותי הם פשוט שדדו. סידרו את מה שהיה צריך, אבל שדדו. החלק עלה $35 והם גבו ממני פי עשר!! נו, העיקר שהאוטו נוסע...

למעלה