back למכשיר jornada 520

tzasha1

New member
back למכשיר jornada 520

יש לי jornada 520 והבעיה היא עם העברית. במידה ואני רוצה להתקין מחדש את העברית אני צריך מספר רשיון מ-PDAC. אי אפשר להשתמש בקודם כי ב-JORNADA זה כל פעם משתנה והם רוצים 75 ש"ח כל פעם עבור תמיכה יש תוכנה שבעזרתה אפשר לגבות את כל המכשיר (לא backup כי לפי HP זה לא שומר את העברית) ככה שאם שוב יהיו לי בעיות עם המכשיר אני פשוט אוכל לעשות HARD RESET ואז RESTORE ואני לא אצטרך ליצור קשר עם מוקד התמיכה של PDAC (שלפעמים הוא לא נחמד במיוחד). תודה

mikeoreli

New member
האם הם דרשו ממך 75 ש"ח ?

או שפשוט ראית מה שכתוב באתר ? אני ועוד רבים פנינו אליהם עם בעיות (גם של רשיונות שעשו בעיות) והם ענו לנו (למרות שלקח הרבה זמן לעיתים) בלי לבקש תשלום. אני לא ממש מכיר את הג'ורנדה ואני ממש לא זוכר (הצלחתי לשכוח) איך העברית הויזואלית הישנה עובדת אבל בכל מקרה המספר הסידורי של התוכנה מתבסס על המספר הסידורי של המחשב ולכן אני לא בדיוק מבין איך המספר כל פעם משתנה. בכל מקרה לגבי גיבוי, תנסה אולי זה כן יעבוד. לגבי שמירה של העברית שלא תמחק גם לאחר HR, אני מצטער אבל זה לא יעזור מפני שהעברית צריכה להתקין ולהגדיר הגדרות בתוך מערכת ההפעלה, שכידוע לאחר כל HR חוזרת לעצה ולכן כל ההגדרות הללו נעלמות.

tzasha1

New member
הם דרשו כסף אבל לא קיבלו

לא הסכמתי לשלם עבור זה. המספר שעל פיו מותנים קשור למספר של המכשיר אבל זה נכון רק לגבי IPAQ ולא JORNADA. האם התשובה בתגובה הראשונה נכונה? האם זה יגבה לי גם את העברית? מה לגבי תוכנות אחרות? תודה

mikeoreli

New member
מצטער

על שאלה זו אני לא יכול לענות לך מהסיבה שאני לא מגבה. אני אוהב להתקין תוכנות מחדש, כך אני מסנן אילו תוכנות אני עוד צריך ואילו לא. חוץ מזה, העברית שלי עד עתה התקינה עצמה אוטומאטית מחדש לאחר כל HR. בכל מקרה, הגיוני שאכן זה יגבה גם את העברית כי עם כל הכבוד, תוכנה רגילה כמו כל שאר התוכנות.

למעלה