Baby please dont go היה בגלגל"צ!

AeroTom

New member
Baby please dont go היה בגלגל"צ!

תירגעו תירגעו,לא את כל השיר...הם שמו את זה אבל ברקע לאיזו פרסומת על הדבר הבא או משהו... שימו לב אם אתם מאזינים לפרסומות... אז זה אומר שהם מודעים לשיר ואולי באמת הם יועילו בטובם לשים אותו בתחנה מתי שהוא... ואגב-היום מיד אחרי שנגמר הדו-קרב אז היה פרסומות ושהם חזרו הם שמו את Its my life של בון ג'ובי...נחמה כנראה למפסידים...

SaintJohn

New member
אז לא טעיתי כששמעתי את זה

שמעתי את הצלילים הראשונים של בייבי ומיד זיהיתי וזינקתי אל הרדיו כדי להגביר, אבל פתאום אני קולט שזה פרסומת וממש לא הבנתי מה בדיוק קורה פה, אז החלטתי שבובו הטריף לי את השכל ושזה פאטה מורגנה. בפעם הבאה אני ישים לב טוב טוב ונסיק מסקנות.

AeroTom

New member
גם אני לא הבנתי בהתחלה

לא קלטתי בדיוק את המילים כי האזנתי למנגינת הרקע כמובן אבל זה היה משהו על "הדבר הבא",איזו פרסומת שכזאת. אבל אנחנו יודעים שיש להם את Baby בארכיון וכדאי להם מאוד לשים לנו את זה לפעמים! ולמה מחר בערב יש ספיישל על האוסף של גאנס נ' רוזס ואין שום דבר באופק על בובו? לא יפה...

SaintJohn

New member
זה זה../images/Emo70.gif זה זה../images/Emo70.gif זה באמת זה../images/Emo70.gif

אני חושב שזה עניין של ימים עד שיוציאו את בייבי לרדיו. אני יודע שבגלגל"צ בדרך כלל משמיעים סינגלים לראשונה בימי ראשון, וגם יש בשעה 20:00 כל יום (חוץ מחמישי) תכנית בשם "סינגלז" ומשמיעים שם, אממ, סינגלים (מן הסתם). כמובן שיהיו עדכונים ברגע שתהיינה התפתחויות.

AeroTom

New member
נתפצל שוב לקבוצות ומחוזות...../images/Emo11.gif

כמו ב-29 וב-30 במרץ... נתפצל למוקדים שונים.אני אקח הפעם את איזורים א' ו-ג'. ותזכרו-שני הבזקים זה Baby please dont go ו-3 הבזקים זה החדש של בריטני... אם משהו משתבש אין לכם שום קשר לפורום ומעולם לא שמעתם על Rattlesnake shake... Go Team Bobo! ההודעה הזאת תשמיד את עצמה תוך 10 שניות...

Sky Player

New member
../images/Emo87.gif../images/Emo6.gif

מצחיק במיוחד הסוף. תגידו מי ראה את המישחק שם י-ם אתמול??

AeroTom

New member
../images/Emo32.gif מחר ב-22:00

יש ספיישל בגלגל"צ בגלל האוסף החדש שלהם...

בינג

New member
אני מקווה באמת שישימו את בייבי

נחמד לשמוע אותו לפני שאני מקבל את הדיסק

למעלה