Baba Scholae

Baba Scholae

במסגרת החיפוש אחרי הקטע המוסיקאלי הטוב הבא שכדאי לשמוע, (ואחרי שהחלטתי לנסות לברר איפה אפשר לקנות את האלבום החדש של Anglagard), חזרתי לאתר הטוב והישן של גרג וולקר מיוטה, ארה"ב, הלא הוא סינפוניק.
שם ישנם לינקים לאתרים או דפים של אומנים ברחבי הנט, בין היתר מיי ספייס ויוטיוב.
אז בחיפוש אחרי רגלי צפרדים מצרפת, הלכתי ללניק הבא ודי התלהבתי. אני חושב שמי שאוהב את קינג קרימזון ו/או את Todd Rundgren’s Utopia יעשה לעצמו חסד וישמע את הקטע.

galgi12

New member
אלבום שלא יצא בזמן אמת

אלא רק בשנה שעברה, ע"ג דיסק ותקליט
פרוטו-פרוג נחמד עם שירה באנגלית ולא בצרפתית. נשמע יותר בריטי מאשר צרפתי בסגנון.

אמנם שונה מוזיקאלית אבל מזכיר לי אלבום של הרכב אמריקאי בשם Micah שאמנם כן יצא בזמן אמת, אבל ע"ג דיסק רק בשנה שעברה וגם הוא נשמע יותר בריטי מאמריקאי
אלבום קצרצר (30 דק') אבל מומלץ - אנדרגראונד עם יופי של אורגן/גיטרה

Micah

תודה רבה על הקישור.
אני מקשיב עכשיו לאלבום דרך הלינק למעלה, הקטע השני מזכיר לי קצת את ההכרכבים: דם יזע ודמעות; וסנטנה ולכן נשמע אמריקאי למרות שיש לו גם משהו "יסי". הקטע הראשון נשמע בריטי.
קטע שלישי: נשמע בלוזי קצת, דומה לג'תרו או טראפיק -> פרוטו פרוג בלוזי לבן בריטי מאמריקה. נשמע שהם מחפשים דרך כמו ההכרב הראשון של קנזאס.

galgi12

New member
אתה מתכוון לזה...

...נכון, גם אלבום ארכיון...

לא רע לדעתי. ג'אזי מאוד ויותר טוב מכל מה שקנזאס אי פעם עשו

תודה. האמת אני מחפש זמרת צרפתיה

שהיתה או עדיין פעילה בג'אנר זהול, והיא לפעמים צורחת ולפעמים שרה. פעם שמעתי אותה באורל מון והייתי בהלם ממנה, לא הספקתי לרשום לעצמי מה לקנות.

galgi12

New member
הז'אנר הזה, Zeuhl

באמת מאופיין בהרבה מכשפות צווחות...

אולי אתה מתכוון ל-Stella Vander, אשתו של Christian Vander מ-Magma?

ואולי אתה מתכוון לאלבום שתמונתו מצ"ב, אלבום שנשלט ע"י שתי זמרות צרפתיות ונחשב לאלבום מעולה!

כן

ליבגרן מוכיח שהוא הוא הרוח היצירתית מאחורי קנזאס. הנה גם עם הרכב אחר היה חומר מעניין לא פחות. הס מלהסביר זאת להולדן... שהאמת, התקפלתי ולא בצדק בדיון השני מולו.

למעלה