BA in paramedicine

Steve EMTP

New member
BA in paramedicine

יש בכלל עבודה בארץ עם BEMS? אני מבין שבאר שבע זה המקום היחיד...

ב"ש זה המקום היחיד שניתן ללמוד

ולעשות תואר ברפאורת חירום - לא לעבוד.

amitp

New member
אתה מתכוון לעבודות שאי אפשר להתקבל

אליהן עם תעודת פאראמדיק רגילה? לא חושב שאני מכיר כאלה.. מה שכן BEMS נותן לך אפשרות לעשות תואר שני (מרתק...
), בונוס קטן בשכר אם אתה מועסק והרבה ידע מוסף. מצד שני אני מכיר מספיק פאראמדיקים מובטלים עם BEMS כדי שהמקצוע לא יחשב כמקצוע נדרש כרגע...

paradan

New member
יש להבדיל

יש הבדל בין תואר לבין מקצוע. זה שני דברים שונים לגמרי. ובאמת שיש עוד כמה עיסוקים חוץ מלהיות פאראמדיק שבעל תואר ראשון מתחום זה יכול לעסוק בהם... חלקם מכניסים הרבה יותר ומעניינים לא פחות...

amitp

New member
תועמלנות רפואית

ממה ששמעתי יש בזה עבודה (בניגוד לפאראמדיק), הרבה יותר כסף ותנאים טובים יותר (המממ... לסחוב חולה, לסחוב laptop. לסחוב חולה, לסחוב laptop...
)

eke

New member
בבאר שבע יש לימודי BEMS

היי, לשאלתך: הלימודים בבאר שבע מסמיכים את הסטודנט בתום 3 שנים להיות פאראמדיק, ובנוסך לכך מי שמוסמך כפאראמדיק {חובה בתואר} ועובר את כל הקורסים והמבחנים מקבל תואר ראשון ב-BEMS. יש לציין כי בבאר-שבע לומדים מקצועות שלא נלמדים בקורס פאראמדיקים של מד"א, כמו-כן נכנסים לעומק וצוברים ידע נרחב ומעמיק יותר בתחומי רפואה אחרים. כיום בעלי תואר ב-BEMS עובדים אך ורק כפאראמדיקים או בכל מיני עבודות אחרות. המטרה הכללית היא שיום אחד {מי ייתן והוא יבוא מהר} יחוקק חוק הפאראמדיק בו ירשמו סמכויות והיתרים לפאראמדיק ואז בעלי הסמכת BEMS יקבלו אישור\היתר לעבוד בבתי-חולים, כיום עדיין לא יודעים בתור מה, אולי עוזרי רופא?! אולי מעין מתמחים?!. מקווה שנכנסתי קצת יותר לעומק ושקיבלת תשובה לשאלתך... בהצלחה

למעלה