B2 ו Esta

Itaycn53

New member
B2 ו Esta

שלום יש לי שני דרכונים , ישראלי וספרדי .
בספרדי יש לי esta כבר תקפה לשנתיים.
עכשיו השאלה אם אני מנסה להוציא ויזה על הישראלי B2 ולא מאשרים לי , השאלה אם מבטלים לי את ה esta?

vinney

Well-known member
עקרונית כן

אם הגשת בקשה לויזה וסורבת, אתה לא יכול להשתמש בESTA יותר.

המאמר מדבר בדיוק על המקרה של שני דרכונים:

https://help.cbp.gov/app/answers/detail/a_id/1097/~/previously-denied-a-visa-or-immigration-benefit

בפועל השאלה היא אם יצליחו לקשר בין שני הדרכונים. קח בחשבון שאם אתה מהמר ורושם בESTA שלא סורבת ויזה והם תופסים אותך - סביר שיחסמו לך כניסה לארה"ב לתקופה מאוד ארוכה.

zuki3

New member
הוא חייב להצהיר על הדרכונים

גם בבקשת ויזת התייר, וגם בבקשת הפטור עם ESTA שואלים אם יש לך אזרחות ודרכון נוסף, כך שסביר שהוא כבר הצהיר על הדרכון השני,
אם הוא ינסה לשקר ולא להצהיר זה יתפס כהצהרת שקר והתוצאה תהיה סירוב לכל ויזה.
מה גם שיש לרשויות עוד דרכים להצליב בן אזרחויות ודרכונים נוספים, למשל טביעת אצבע, תמונה, שם , תאריך לידה, וחילופי מידע בן מדינות,
סביר להניח שהרשויות יודעים שיש לו כמה דרכונים שונים גם אם ישקר.

guy56782

New member
שואלים גם ב esta

HAVE YOU EVER BEEN ISSUED A PASSPORT OR NATIONAL IDENTITY CARD FOR TRAVEL BY ANY OTHER COUNTRY?

7) HAVE YOU EVER BEEN DENIED A U.S. VISA YOU APPLIED FOR WITH YOUR CURRENT OR PREVIOUS PASSPORT, OR HAVE YOU EVER BEEN REFUSED
ADMISSION TO THE UNITED STATES OR WITHDRAWN YOUR APPLICATION FOR ADMISSION AT A U.S. PORT OF ENTRY?

8) HAVE YOU EVER STAYED IN THE UNITED STATES LONGER THAN THE ADMISSION PERIOD GRANTED TO YOU BY THE
U.S. GOVERNMENT?

למעלה