B12

hagits

New member
B12

האם לקיחת ויטמין B12 לבד פוגעת בשאר הוטימינים מסוג B בגוף? אני לא יכולה לסבול את הריח של הB קומפלקס וצריכה תוספת של B12

למיטב נסיוני האישי

ורב השנים בתופעה, את יכולה לקחת את הB12- לבדו, ללא פגיעה בשאר ה-B . בריאות שלמה שרון

עובריתי

New member
B12 בדם

בעיקרון אין שום בעיה ליטול B 12 לבדו כל עוד יש חוסר בו ע"פ בדיקות הדם, כל קומפלקס ה- B יכולים לתת תמיכה אך אכן ריחם לא מדהים ומעורר... רצוי אחת לכמה חודשים לבדוק את רמות ה- B 12 אפשר על מנת לעזור לספיגתו להוסיף חומצה פולית ו- B 6 כולם חלק מרכיבי הדם ויכולים לעזור האחד לשני. בברכת שבוע נעים הנטרופתית

B12

לקיחת ויטמין B12 אינה פוגעת בויטמינים שכבר נמצאים בגוף אבל... על מנת שויטמין זה יספג בגוף בצורה מיטבית יש לקחת קומפלקס של ויטמינים מקבוצה B ויחד איתם גם ויטמין C (ממש כמו בטבע). כך שעל מנת לקבל את הכמות שגופך צריך, תאלצי לקחת כמות גדולה יותר אם היא באה לבד. בנוסף... אינני יודע איזה Bקומפלקס את לוקחת שאינו טעים אני משתמש במוצר שמכיל את Bקומפלקס עם ויטמין C (ועוד) הוא בא בתרסיס מתחת ללשון, טעים מאוד (ללא סוכר) וגם מרענן את הנשימה איציק

B12 תחת הלשון נקלט ישירות לדם ולכן

אין בעיה של תחרות על ספיגה או כל בעיה אחרת. עם זאת, חשוב לוודאשאין לך חסרים אחרים בגוף. אם יש לך חוסר ב- B12 - חשוב להתחיל לקחת אבל לצד זה, כדי שההשלמה "תתפוס" והגוף ישמור על איזון, חשוב לקבל ייעוץ תזונתי ע"י תזונאי/ת או נטורופת. אני לא מתמצאת לעומק, אבל אולי אפילו מטפל סיני יוכל לסייע.

למעלה