40 דקות נראה לי ממש מוגזם
T TheLastDayofSummer New member 30/9/13 #25 במשך שנים לקחתי את התוסף של חברת סולגאר, בלי לשאול שאלות. במשך חצי השנה האחרונה הפסקתי לקחת בעקבות מעבר לתזונה חייה. איך נוצר בי-12 והאם זו בעיה של טבעונים? http://www.youtube.com/watch?v=M_0GcpVahr8 הסירטון הזה מתורגם http://www.youtube.com/watch?v=P-UTLcgm_1U אני הייתי רוצה שמישהו יציג בפני את המידע הזה לפני שאני "רצה" לקנות תוספים ולהעשיר מנכ"ל של חברה כזו או אחרת... נקודה למחשבה.
במשך שנים לקחתי את התוסף של חברת סולגאר, בלי לשאול שאלות. במשך חצי השנה האחרונה הפסקתי לקחת בעקבות מעבר לתזונה חייה. איך נוצר בי-12 והאם זו בעיה של טבעונים? http://www.youtube.com/watch?v=M_0GcpVahr8 הסירטון הזה מתורגם http://www.youtube.com/watch?v=P-UTLcgm_1U אני הייתי רוצה שמישהו יציג בפני את המידע הזה לפני שאני "רצה" לקנות תוספים ולהעשיר מנכ"ל של חברה כזו או אחרת... נקודה למחשבה.
V vegetalien New member 30/9/13 #26 חבל. אין לנו דרך להבטיח אספקת B12 סדירה אלא באמצעות נטילת תוסף תזונה.
B beckyshtein New member 30/9/13 #28 גם אני לוקחת את של סולגאר נספג מצוין. מי שחושש שיקנה את הנוזלי, הספיגה שלו אמורה להיות אפילו קלה עוד יותר.
גם אני לוקחת את של סולגאר נספג מצוין. מי שחושש שיקנה את הנוזלי, הספיגה שלו אמורה להיות אפילו קלה עוד יותר.
S subatoi New member 1/10/13 #30 נצל"שאלה: מה ההבדל בין שני הסוגים של ה-B12? יש "רגיל" ויש כזה למציצה מתחת ללשון. את הראשון לוקחים עם האוכל?
נצל"שאלה: מה ההבדל בין שני הסוגים של ה-B12? יש "רגיל" ויש כזה למציצה מתחת ללשון. את הראשון לוקחים עם האוכל?