B.S.R 1+2 עם שמים סוערים... תמונה שצומה ביום שלישי מהחלון... יש עוד כמה יפות.
5 5turboboy New member 26/10/06 #1 B.S.R 1+2 עם שמים סוערים... תמונה שצומה ביום שלישי מהחלון... יש עוד כמה יפות.
5 5turboboy New member 26/10/06 #4 עם זה פוטשופ אתה מוזמן לבוא לראות.. את הממורי סטיק והתמונות שעדיין עליו.... או תמונות אחרות שלי או במילים אחרות תבדוק לפני שאתה מזלזל... סתם במקרה אני מצלם גם למגזין מכוניות בחו"ל אולי עוד משהוא שירמוז לך על זה שלא הכל פוטשופ בחיים
עם זה פוטשופ אתה מוזמן לבוא לראות.. את הממורי סטיק והתמונות שעדיין עליו.... או תמונות אחרות שלי או במילים אחרות תבדוק לפני שאתה מזלזל... סתם במקרה אני מצלם גם למגזין מכוניות בחו"ל אולי עוד משהוא שירמוז לך על זה שלא הכל פוטשופ בחיים
I ILoveNadav New member 27/10/06 #7 זה בציניוט. תמונה ממש יפה.. תבדוק לצלם בזמן הקרוב כי אמרו שבסופהשבוע יהיו מלאא סופות רעמים. הייתי בים אתמול בלילה והיו מלא מלא וזה ממש יפההה..
זה בציניוט. תמונה ממש יפה.. תבדוק לצלם בזמן הקרוב כי אמרו שבסופהשבוע יהיו מלאא סופות רעמים. הייתי בים אתמול בלילה והיו מלא מלא וזה ממש יפההה..
A aniuzbek New member 27/10/06 #6 תמונה מ-ה-מ-מ-ת!!! פוטושופ או לא זה ממש לא משנה.. התמונה עדיין מדהימה. תודה על השיתוף.