B.S.B הכי טובים בעולם!!!!!!!!!

monimi

New member
B.S.B הכי טובים בעולם!!!!!!!!!

לכולם!!!!! מי שלא אוהב את הבקסטריט בויז הוא פשוט אבל פשוט זבל אחד גדול!!!!! ואני חולה על קווין ריצ´רדסון הכוסון החתיך הממי והנשמה!!!!!!!!

Kim Carter

New member
באקסטריט באמת טובים...

אבל אני מבקשת ממך, ומכל האחרים, מצידי תגידו שמי שלא אוהב אותם הוא לא יודע מה הוא אומר אבל למה זבל??????? אין לך חברות שלא אוהבות אותם? אם כן, אז את קוראת להם זבל??? חבל... צ´או,
Crazy~Kim-kim
עצת היום: לכו לראות "הארי פוטר ואבן החכמים", סרט מצויין, אתמול בערב ראיתי...

sivanza

New member
לקים האבלה

חביבתי את וכל הלהקות בנים שלך לא מגיעים לסולייה של הבאקסטריט בויז אז שבי בשקט יזבל

Kim Carter

New member
אני חושבת שהגזמת...

א. אל תקראי לי אבלה, אני צעד אחד מלמחוק את ההודעה הזאת. ב. אני לא אמרתי שהלהקות בנים טובות... אני חושבת להיפך אני מעריצה ע-נ-ק-י-ת של באקסטריט בויז, אפילו אולי יותר ממך אבל זה לא הנושא! ג. אל תקראי לי זבל ואל תגידי לי לשבת בשקט, אני צעד אחד מלמחוק את ההודעה שלך.... צ´או,
Crazy~Kim-Kim
עצת היום: למי שלא שמע את השיר החדש (אם יש כאן כאלה), תשמעו, זה כדאי!

וונקי

New member
הם שולטים

b.s.b שולטים יש להם פשוט שרים יפים שאפשר לשמוע אותם כול יום וכול הלילה בלי להפסיק ביי

אילונוש

New member
ל MONIMI ../images/Emo31.gif

סליחה אבל את מה זה עושה הכללות וזה ממש טפשי מצידך להגיד כאלו דברים! מה הקשר בין ההעדפות המוזיקליות של האנשים לבין מה שהם? מה ז"א זבל אחד גדול? אני אם הייתי במקום המנהלת הייתי פוסלת כאלה הודעות מעליבות וממש לא נחוצות! זה זכאן כולם מעריצים של BSB בפורום הזה לא נותן לך ת´זכות לקלל אחרים ולהכליל!

Kim Carter

New member
אני לא מוחקת מסיבה אחת

שההודעה קשורה לבאקסטריט בויז ואין טעם למחוק אותה... היא תיעלם מעצמה יום אחד....

HelloweeN

New member
עצוב, פשוט עצוב...

כל פעם כשאני רואה ילדות כמוך, אני מהרהר בליבי כמה עמוק אפשר עוד לרדת.. (?) פתאטי.

למעלה