B nice and enter... thanks...

12ClassPunk

New member
B nice and enter... thanks...

i just wanted to ask whats your favorite doors sond??????????? mine is the great"love street"

THE DOORS

סקירת שירים בלתי ממצה לחלוטין... נעשה את זה מסודר, עפ"י אלבומים, ונתמקד בעיקר בפופולאריים שבשירים (את רובם המכריע אתם מכירים בשמם, או לפחות מזהים אותם עם עלייתם לחלל האוויר). רק לא לשכוח להעמיק ולשמוע את כל האלבומים...
THE DOORS – 1967 אלבום הבכורה של הלהקה גדוש בלהיטים, הנה ארבעה מהם: Break on Through (To the Other Side) – השיר הפותח והמוכר כ"כ... Alabama Song (Whiskey Bar) – החידוש המוכר והמוצלח כ"כ. Light My Fire The end – אפלולי, מלנכולי, ובעיקר מפגין כישורי נבואה...
Strange Days – 1967 אלבומה הטוב ביותר והפסיכדלי ביותר של הלהקה, ניתן מכאן רק שלוש דוגמאות, כדי לסבר את האוזן... Love Me Two Times People Are Strange When the Music's Over
Waiting for the Sun – 1968 Hello, I Love You Five to One (רק בגלל המחאה הפוליטית. זהו יחס הנפגעים האמריקאים בויאטנם לעומת אלה של הכוחות המקומיים...) Love Street – זה השיר האהוב עליך, לא?!
Soft Parade – 1969 אלבום חלש יחסית, נמליץ רק על: Touch Me
Morrison Hotel – 1970 אלבום בלוזי יותר, והשני בטיבו שלהם, לעניות דעתי הקובעת... Roadhouse Blues Waiting for the Sun Queen of the Highway (מת על הפסנתר כאן)
L.A. Woman – 1971 האלבום האחרון עם מוריסון (אני לא מונה כאן אלבומים בהופעה חיה, אלבומים בלי מוריסון, אוספים וכו'...) Love Her Madly L.A. Woman Riders on the Storm זהו, זה נראה לי מספק בהחלט להיכרות ראשונית. אני מחזיק בכלל הפשוט (שגם נתניהו וברק לפניו דגלו בו...) שאומר, תנו לאנשים חכות ולא דגים. לפיכך, בחרתי להציג שוב את השירים המוכרים ביותר (17 בסה"כ, לפי מנייני), הם כבר ישמשו כפיתיון הולם לדייג המתחיל....

ThePiper

New member
יש המוןןןן שירים שלא הופיעו...

באלבומים האלה... ואם אני לא טועה הולדן לא הזכיר את An american prayer שהוא אוסף של חירטושים (לדעתי) האמורים להיות שירה של מוריסון ששאר חברי הלהקה הוסיפו לה מוזיקה מאוחר יותר. אך לא ענינו לשאלתך, השיר האהוב עלי של הדורז הוא ללא ספק L.A. woman, השיר הזה הוא בעצם תמצות של הדורז. ליריקה נפלאה ושירה מרגשת של מוריסון, מוזיקה כ"כ יפה מבית מאנזרק ושות', פשוט שיר מקסים ולא כדאי שאני אתחיל לדבר על הנוסטלגיה שהוא מעלה בי. NP - karn evil 9 - ELP (הרגל מגונה מפורום אגדות רוק)

ThePiper

New member
ואם לא אכפת לכם:

העלתי משהו חביב: באוסף הזה אפשר למצוא כמה הקלטות נדירות של שירים שלא פורסמו באלבומים הנ"ל. הדלתות ידועים בהוצאת המון דברים מסוג הקופסא המרובעת הזאת (מעריכים אותם בכמספר אלבומיו של פרנק זאפא ז"ל), טריק רווחי נורא.

hgvrycuihnhuyb

New member
וואו שאלה קשה.....

למרות שזה השיר הכי לעוס שלהם אני מכורה לשיר Break on Through אין עליו.....וגם Riders on the Storm שיר מדהים.......!

אני גם חושב ש- Riders on the Storm

אע"פ ש - When The Music's Over היא יצירה נפלאה אה ואני גם מעריץ מאד את - Take It As It Comes ואמיקן פרייר זה לא חירבושים זוהי שירה נפלאה.

למעלה