B&H v Space Dementia

A Quiet Cat

New member
B&H v Space Dementia

רציתי להשוות בעיקר בגלל הפסנתר, מתי יותר אוהבים את זה? בהתחלה או באמצע? ובכלל, איזה שיר יותר אהבתם???

positive energy

New member
space dementia

בהתחלה אהבתי יותר את b&h, אבל מתישהו התחלתי לחרוש מחדש את אוריג'ין והבנתי שזה פשוט שיר גאוני

gloria23

New member
SP

בחירה קשה...אבל יש משהו בספייס דמנטייה שפשוט אין בB&H , הקטע של רחמינוב ממש יפה בבטרפלייס אפילו יותר מספייס דמנטייה, אבל לא יודעת, משהו חסר, אולי בגלל שאני אוהבת את המילים של ספייס יותר, וגם בגלל שכל פעם שאני שומעת את זה, הקליפ הדמיוני שעיצבתי לשיר הזה רץ לי בראש חחח, ואני ממש ממש אוהבת את המילים, שמאת'יו אומר:" את מחליאה אותי בגלל שאני מעריץ אותך כל כך..." או "את גורמת לנו לרצות למות"...וכמובן כל השיר הזה בכלל יפה

A Quiet Cat

New member
יפה!!!

פשוט מושלם! הם חייבים להוציא כזה קליפ! הלוואי והיה איזשהו אתר בו אפשר היה לשלוח רעיונות לקליפים ישר למנהל הלהקה!

NiKi†a

New member
אני ממש אוהבת את ההתחלה של SD

היא מצויינת...פשר לשמוע אותה שוב..ושוב..ושוב ולי אישית לא נמאס. ב-B & H אני גם אוהבת...אבל פחות, כי יש פעמים שאני מעבירה את הקטע הזה וממשיכה בשיר..לא יודעת למה, אולי בגלל שהוא יותר ארוך. שניהם יפים בכל מקרה.

ramoni

New member
B&H

ללא ספק השיר המפוקס ביותר באבשלושן, אשר סבל בעוון גדול במקוריות שלו, ישם כמה שירים בודדים שמלאו את החלל שהותיר אוריגין, ולא ללא ספק השיר הזה עונה על כל הקריטיונים. יש בו הכל, מוסיקה קלאסית (אההם דורית גם בSD יש קטעים של ראחמנינוף, קטעים מאוד בולטים, כמה פעמים אמרתי לך לשמוע את הקונצרטו מס1 של ראחמנינוף לפסנתר ותזמורת, ולא שמעת???)רוק, מקצב פופסטי, וכמובן הפוליפוניה שלו עולה ברמות גבוהות של מושלמות

ramoni

New member
אנחנו לא נאשים אותם

והם לא יאשימו אותנו, כדי שניהיה בפרופיל נמוך אחרת יעשו עלינו לינץ הם הרוב

למעלה