B&H זאת חנות זולה ?

DOOM123

New member
B&H זאת חנות זולה ?

האם מה שמופיע באתר שלהם זה המחיר הנכון ? למרות כל מה שכותבים כאן המחירים שם ממש כמו בארץ , אני לא מבין למה כולם מתלהבים מהחנות הזאת ורק מה שאני רוצה (c740 )ממש יקר שם ?

לא כולם.אני,למשל,כבר ממש לא../images/Emo10.gif

ולא חושבת שאזמין מהם שוב. המחירים יקרים,שירות המשלוח לארץ יקר פלאים,וUPS יקרים ועושים מה שבראש שלהם,כולל זמני המשלוח בסוף החשבון יוצא קרוב למחיר שמשיגים בארץ - אבל ב'מכה אחת', ומגלים - בחיוב כרטיס האשראי
אתה יכול לצרף אותי לרשימת המאוכזבים!

idohal

New member
לא, היא ממש לא זולה וגם לא ADORAMA

והמחיר בסופו של דבר קרוב למחיר בארץ אך אמינה בניגוד לחנויות רבות אחרות באינטרנט. אבל לך תשכנע ישראלים שני יורק לא נוצצת. יש שם חנויות זולות יותר בניו יורק (ו/או בסביבתה) אם הקנייה נעשית שם בחנות ולא באתר ברשת.

ted

New member
לא זולה במיוחד, אבל אני קונה בה

מפעם לפעם בגלל המבחר. יש להם כל מה שיעלה על הדעת ובחלומות. הם מחזיקים מלאי ענק, וזה עולה כסף.

ilan_k

New member
מניסיון שלי.. עדשות סיגמא לדוגמא

זהות כמעט לחלוטין במחירן בארץ... לעומת זה ציודים ""מקוריים" של ניקון קנון ושות' זולים שם בצורה רצינית. (לא מדבר על משלוח לארץ). וכמו שיוסי כבר אמר....... המבחר אחחח המבחר...

נכון.המבחר.בארץ או שאין או שמחכים ח

חודשים למשלוח שיגיע מתישהו לחנות.

DOOM123

New member
בכל מקרה זה אתר חובה לכל מבקר בNY

זאת החנות הכי מדהימה שראיתי בחיים שלי , דרך אגב על פי מה שסיפרו לי B&H - זה בעזרת השם או ברוך השם משהוא כזה ... נראה לי שאני אנסה לקנות דרך EBAY עלפי הסקירה הזאת של TheReverend סקירה מצוינת צריך להוסיף אותה למדריכים .

Givald

New member
אני קונה בBH קבוע

אני אוהב ללכת לשם להתרשם מהמבחר מהשירות וכו', ובד"כ אני גם קונה שם, המחירים שלהם לא יקרים, אולי הם לא הכי זולים (תמיד שווה להשוות עם ADORAMA) אבל אין לי כוח להתרוצץ בכל מנהטן למצוא חנות זולה יותר, ואמינה פחות, בכ"א מה שקניתי עד היום הם מכרו במחיר זול, (זול יותר מצאתי באינטרנט בחברות לא ידועות=לא אמינות בשבילי) נסעתי התרשמתי וקניתי :)

דעתי על B&H

כתבתי לא מזמן דיווח על קניה שעשיתי שם. תוכל למצוא שם קצת פירוט. בכל אופן, מההשוואות שאני עשיתי, הם הרבה (!) יותר זולים מהמחירים בארץ בכל מה שקשור למצלמות ועדשות של קאנון. התרשמתי שכנ"ל לגבי ניקון. רק לשם דוגמא, עדשת 70-200/4L עולה שם $580 ובארץ היא תעלה למעלה מ-5000 ש"ח. צריך לזכור שמוסיפים לזה מע"מ, אם הם שולחים את הציוד בדואר. אם אתה מביא את זה איתך, לא יתעסקו איתך במכס. לעומת זאת, יש דברים שעדיף לקנות בארץ. חצובות, למשל. לגבי עלות המשלוח, נכון שזו עלות שצריך להוסיף, וזה הופך את הקניה ללא כדאית אם היא קטנה יחסית. עבור קניה גדולה (לדוגמא: מצלמה, 2-3 עדשות, פלאש, פילטרים וכו'), ניתן עדיין לחסוך 30-40% גם אחרי שמשלמים משלוח ומע"מ.

למעלה