B - Day ! B- Day !

Great Pretender

New member
B - Day ! B- Day ! ../images/Emo213.gif ../images/Emo65.gif

היום יום הולדת לסלין דיון ! מזל טוב !
ואיך אפשר שלא - מזל טוב גם לואן גוך, שהיום חוגג יומולדת 154 !
ולפני חמישה ימים, יומולדת לאלטון ג'ון !
מזל טוב לכולם ! [=

BQL

New member
כן מזל טוב להם :)

ואן גוך המסכן הזה מת בגיל 37, לא מוערך כאמן, מדוכא, בודד, ומעורער נפשית לאחר ניסיון התאבדות שכשל...... מה שמזכיר לי שהמורה אצלנו לאמנות נוהגת לומר שבמהלך חייו הוא לא הצליח וגם ניסיון ההתאבדות שלו כשל, היה צריך לאחל לו מזל טוב כשהוא עוד חי. בכל מקרה אמן גדול. ולשאר גם להם מגיע מזל טוב כמו לכל אחד

Great Pretender

New member
אהא...

יש לי ספרים שלמים על ואן גוך, יש לי המון רישומים שלו שמישהו נחמד הגדיל אותם בשבילי, המון תמונות שלו שתלויות בבית שלי, ביוגרפיות ומה לא... ואן גוך גרם לי להתחיל לצייר, והוא גרם לי לבחור במגמת פלסטיות. הוא גם היה ג'ינג'י, אז בכלל... ויש לי את הספר 'מכתבים לתיאו'. פשוט מרגש. הוא כתב לאח שלו על כל דבר שקרה לו. על המחלה שלו, על הרצונות שלו ועל הבקשות שלו... והוא היה חולה במחלת נפש. אף אחד לא העריך אותו כשהיה חי, וכשהוא מת, סוף סוף נזכרו. בכל חייו אולי מכר עבודה אחת או שתיים. ממש ככה. אהא, הוא גם שיתף פעולה עם גוגן, והוא כ"כ רצה לעשות קבוצת ציירים שתצייר... אבל גוגן עזב אותו, והוא הרגיש מדוכא, ואז התאבד. טוב, שיהיה, חרשתי על כל הספרים שלי. חלקם באנגלית. בזכותו גם למדתי אנגלית ללא שגיאות ! [הללויה] מגיע לו ! מזל טוב, וינסנט !

Great Pretender

New member
אוף.

הנה אני שוב, משוויצה ב'ידיעותיי'. רק אם יכלתי למחוק הודעות ותגובות.

BQL

New member
אה, זה בסדר,

זאת אשמתי
(למרות שממש השתדלתי לא להרחיב)... חוץ מזה שאין לך מה להצטער על זה שאת יודעת דברים מהסוג הזה
. (ועוד משהו....למה הכוונה במגמת פלסטיות, את לומדת ציור / מציירת ?)

Evi Virus

New member
באמת? ../images/Emo12.gif

מגניב! גיטריסט דגול.
[למרות שאני מכירה מישהי שהרבה יותר אכפת לה מגיטריסטים מאשר לי
]

למעלה