B D S M ילדי ה

ALIsuperstar

New member
B D S M ילדי ה

את/ה שולט/ת או נשלט/ת ויש לך ילדים... אם הייתם מגלים במיקרה שגם הם מתעסקים בזה, הייתם עוצרים את התופעה? מסבירים להם על הסיכונים? או מאפשרים להם לגלות את הדרך הזו לבד? תהיו כנים, בבקשה. אני אענה ראשון. חשבתי על זה עמוק, הייתי עושה הכל כדי שהילדים שלי לא יחשפו לאלימות שאליה אני נחשפתי ושהובילה אותי להנות מזה... להתמכרות שבה אני נמצא כבר שנים על גבי שנים... אבל בסיטואצייה אירונית שאפילו לא חשפתי אותם לאלימות כלשהי ויצא שהם בחרו בדרך הזו כדי לפלפל את חיי המין, אני אענה בכנות, אשתדל מאוד להסביר על הסיכונים.

אתה מלא

שאלות לעולם :)

בכנות, אין לי מושג באמת מה הייתי אומרת ואיך הייתי מגיבה.
אבל, בתיאוריה סביר להניח שהייתי אומרת פשוט שישמרו על עצמם עד כמה שניתן. אי אפשר להציל את הילדים מהעולם.

למה חשבת על השאלה הזו?

ALIsuperstar

New member
חשבתי על השאלה הזו כי

דיברתי עם חברה מאוד קרוב בטלפון, והסוגייה שלי עלתה, שעם כל הכבוד למערכת היחסים הסבוכה שלנו, היא לעולם לא תחשוב על משהו רציני איתי, בגלל מצבי. היא רוצה ילדים מאוד, בעתיד.
גם אני רוצה :(

אני אגיד לך את זה בעדינות

כי זה נושא מאוד רגיש ועצוב לי לקרוא את מה שאתה כותב עכשיו.
לא חושבת שבגלל הבדסמ היא לא רוצה.
אלא בגלל שהבדסמ אצלך בא ממקום לא בריא.
ממקום של יצר הרס עצמי ופחות מהנאה מינית נטו.

ALIsuperstar

New member
אני יודע...

אבל אל תשכחי שהקהל פה הוא גדול, ואני עניתי על השאלה מנקודת מבט שלי, וכן התייחסתי להיסטוריה שלי...
כל מי שיענה על השאלה הזו יתייחס רק לעצמו ולדיעותיו שלו...
אני יודע שהBDSM שלי בא ממקום לא בריא, זה נכון... אבל אני לא בריא כי זה לא מה שרציתי, זה לא הוגן!

ALIsuperstar

New member
איך העניין של העצמה עצמית קשור?

UltraL

New member
תפקידו של השולט בין היתר

להעצים את הנשלטת ולקבל אחריאות עם צריך. ועדיף שהשולט לא בממקום רע.
נשים ששונאות גברים הופכות לשולטות אכזריות שלא הכפאת להם בכלל מהעבד ואם הוא יגמור בקבר לא יזילו דמעה.

לולה 123

New member
אני אגיד את זה שוב

זה לא בדסמ בכלל מה שכן, זה בהחלט יצר הרס עצמי (ועוד דברים אחרים)

dabadabada1

New member
אתה מדבר על מקום של טראומה מהעבר ?

או כילד?.

אני מאמינה שאם אגלה נטיה כזו אצל ילדי אבל אדע שזה מגיע ממקום טבעי ובריא אהיה גאה בהם (התפוח לא נפל רחוק מהעץ... ).

אתה צריך להפריד בין שני דברים :
נטיה בדס"מית , טראומה מהילדות.

אתה לא רוצה שאחר יחווה מה שחווית , זה לאו דווקא קשור לנטיה שלך.
כך שכדאי לחדד...

כילדה שחוותה אלימות מאחד מהוריה אני יודעת שיש קשר ישיר בין הצורך לחוות את עצמך כשולט/נשלט ובעיקר בצורך בכאב (שאני ואתה חולקים) ולבלבול בין כאב ואהבה
שנגרם מהטראומה.

אני מצטערת שזה יוצא מעט קר,
אני מזדהה איתך כל כך...

ALIsuperstar

New member
לא, קר זה לא יצא.

כי כתבת מאוד נכון... נכון שצריך להפריד, מבחינה היגיונית, אבל כשזה חלק ממך, ההפרדה קשה וכמעט ולא קיימת, לצערי. אני מודה, לפעמים זה לשימחתי. ואין כל כך מה לעשות, זה לא שאני חי באיזו פנטזייה עם פלאות המאפשרים לי להחזיר את הזמן אחורה.

זה בגלל

שמה שאתה חווה כפי שמשתקף מסיפוריך זה יותר אלימות ופחות בדסמ
זה תוצר של טראומות ילדות אבל לא אצל כולם זה ככה
אתה פחות מכיר את הבדסמ היפה. זה שנעשה תחת כל כללי הבטיחות
זה שנעשה תחת אמון תקשורת וביטחון
קודם כל אם לילדיי תהיה הנטיה הזו אז לא חושבת שיהיה לי הרבה מה לעשות בעניין
כי זאת נטייתם כמו שזו נטייתי. הכי חשוב לי שיהיו מאושרים במקום שהם נמצאים ולא בארון.
וכן אסביר להם אם תהיה לי האפשרות לדעת מזה את כל הסיכונים וכללי הבטיחות.
אפנה אותם למאמרים והמקורות המתאימים.

אני רואה את עולם הבדסמ כעולם מלא תוכן. עולם של אנשים רחבי אופקים עם הרבה יצירתיות ודמיון.
תנסה ללמוד את הבדסמ היפה זה שנעשה תחת הסכמה מלאה, תיאום ציפיות, מילת ביטחון
ותחת המשולש החשוב של תקשורת אמון וביטחון.
ותראה איך גישתך בנושא תשתפר פלאים :)

ALIsuperstar

New member
אולי יום יבוא ואכיר...

כי אני מאוד רוצה להכיר, ובגלל זה אני הולך למפגשים של מכורים, מכורים לכל מיני דברים...
יש אחת שמכורה לאור, את לא רוצה לדעת איזה נזק מישהי יכולה לגרום לעצמה רק מאור. וואו.
הייתה אחת כמוני, אבל היא הפסיקה לבוא :( ...
אני נפגש פעמיים בשבוע עם פסיכיאטרית שעושה לי היפנוזות, וכל מיני שיחות, מנסה להעלים אתך הזיכרון.

למעלה