B&B SHOCKER - A CLASSIC EPISODE

B&B SHOCKER - A CLASSIC EPISODE../images/Emo70.gif

לגזור ולשמור, פשוט כך
אחד מעשרת הפרקים הטובים של B&B אוור. משהו כמו 16 דקות זמן מסך לעומאר ורידג' + 2 דקות של ניק ותורן, ותורן-סטפני-אריק. רידג', עומאר והצרצרים - מי צריך יותר מזה? רידג' בהלם מה"גופה" שלא נרקבה. החלטה נבונה למרוח את הזמן כי לשם שינוי יש על מה. קשה לעכל, אפשר בכיף להעביר 2 דקות שלמות בשתיקה והתעכבות על אותו דבר (שזה המון לחיי טלוויזיה, שם הכל מתקתק). עומאר מגיע ומאשים את רידג' שאיכזב את "ליילה", שוויתר עליה ולא נלחם למען הסיכוי להצילה. אריק וסטפני נדהמים לגלות מה תורן עשה. והסוף, רידג' מבין שטיילור בחיים ואוחז בעומאר. טיילור קוראת בשמו ואומרת שהוא בחיים. "אור" נגלה פתאום והיא מופיעה (כנראה שבמרוקו היא עברה גם ניתוח להגדלת השפתיים
האנטר הרסה לה, חבל) ורידג' דופק מבט המום של הלייף... רון מוס במשחק מצויין, עיניים פעורות לרווחה משכנעות. בנוסף באמצע נזכר בקטע שהיא מתה לו בידיים בבי"ח, תוך כדי שהוא נשכב איתה על הרצפה, קטע מרגש (תקופת השיער הנוראית). מצויין. מומלץ לראות את הפרק בלילה, בחושך מוחלט. רק צרצרים, עומאר ורידג'...

sashkashurik

New member
אה, היית צריך לכתוב שזה פרק יומי

בארה"ב - הרסת לי את הפרק של מחר...

סורי

אבל לא היית צריכה לקרוא את כל ההודעה, ישר לפי השורה הראשונה יכולת להבין שדיברתי על הפרק היומי...

Mikel20

New member
אכן פרק משובח

ראיתי אותו בלילה בחושך, ואין אווירה מושלמת יותר מזה למה שאפשר להגיד אחד הפרקים היותר יפים שהיו לסידרה הזאת... הדקה האחרונה הייתה שווה כל רגע....כאשר רידג' מבין שטיילור חיה וכאשר הוא רואה אותה בפעם הראשונה...אין בראדלי שיחק אותה ובגדול!!!! תאמינו או לא לתירוצים של בראדלי אבל בפרק הזה לאף אחד לא אכפת... באמת חבל שהיא נראית קצת שונה עם כל השפתיים המנופחות ומה שאני מקווה פאה נוכרית (עד שיגדל לה השיער האמיתי שלה) - לא מתאים לה.. איך אומרים, פרק שצריך לגזור ולשמור!

יניב1

New member
הפרק היומי ארה"ב ../images/Emo58.gif - שני

אני לא יודע אם לקרוא לזה פרק טוב או כמה דקות טובות... מבחינתי, החמש דקות הראשונות של הפרק כשרידג' רואה את טיילור כבובת שעווה הן ללא ספק אחד מרגעי השיא של היפים EVER ללא ספק כמו גם דקותיו האחרונות של הפרק. רק מה, צר לי לקלקל את השמחה, אבל כל הדיאלוג המשמים הזה בין רידג' לנסיך עומר היה נורא מאכזב לטעמי. רידג' חמום המוח, העצבני, המשוגע - קיבל די בקלות את הופעתו של הנסיך שם. "מה אתה עושה פה לעזאזל?" זאת שאלה שמתאימה למישהו שאמנם לא ציפית לראות, אבל מישהו שאתה נמצא איתו בקשר ולא איזה נסיך מרוקאי שכוח אל שלא ראית 10 שנים. ובמקום לתקוף את הנסיך, להרביץ לו, להשכיב אותו על הרצפה ולהביא לסצנות מלאות באקשן - הביאו לנו דיאלוג משעמם שבחצי ממנו רידג' נזכר מה היה ובחציו השני הנסיך עומאר מספק את הגירסה שלו לאירועי "מותה" של טיילור. ואיך תגידו לי, איך פתאום הגברת צצה לה מתוך אור לבן? היא חיה באמת או שזאת סתם רוח? זה נראה היה בדיוק כמו בחלום של רידג' וברוק לפני כשנה פלוס כשטיילור באה לביקור כרוח רפאים. ואז היא נראתה הרבה יותר יפה! וככה, הנסיך עוזב את בית הקברות ברוגע שעה שרידג' עומד מול טיילור בתדהמה מוחלטת. איפה החוטף? אותו אחד שהחטיף לרידג' לפני 3 פרקים? פתאום הוא והנסיך החליטו לשחרר אותה בכזאת קלות? זה כל כך איכזב, ברמות של אי אפשר לתאר! במקום שרידג' ישמע שוב צעקה ויבין שהנסיך בא עם מכונית בה מוחזקת טיילור - וירוץ לשם ויחלץ אותה וייאבק בנסיך ובחוטף - בחר בראדלי להשיבה בסצינה רגועה, בלי יותר מדי אקשן וזהו. הנה היא חזרה הביתה, עכשיו בואו נראה במי הוא יבחר. סורי, אני לא קונה את זה. פרק עם כמה רגעי שיא, אבל לא יותר מזה. יכול היה להיות הרבה יותר טוב. וזה שהיא נראית רע כבר אמרתי?

girlontop

New member
זה עוד לא סוף הסיפור...

בימים הקרובים עוד נראה את עומר ויהיו הסברים נוספים לעלילה. הוא עוד לא הולך לשום מקום. רידג' היה המום ומבולבל מדי לחשוב על מכות - עד סוף הפרק הוא בכלל לא הבין מה קורה מסביבו. למה עומר שחרר את טיילור בקלות פתאום? כתבתי בפורום אחר שלדעתי זה בגלל שעומר מעולם לא היה בן אדם רע. קונטרול פריק ואובססיבי הוא כן, אבל לא רע. כמו שבעבר הוא הבין בסופו של דבר שהוא לא יכול לכפות על טיילור לאהוב אותו ונתן לה ללכת, אני מאמינה שזה מה שהתרחש גם עכשיו "מאחורי הקלעים". אני משערת שגם לזה יהיו הסברים מחר. תנו לכותבים צ'אנס לספר את הסיפור לפני שאתם קופצים למסקנות

S c a r l e t t

New member
הוא בטח עוד יחזור

לא נראה לי שאחרי כל מה שהוא עשה כדי ש"ליילה " תהיה שלו הוא יעזוב כ"כ מהר.. לדעתי בראד פשוט משחק עם הקלפים שיש לו ומותח את הצופים שבפעם הראשונה באמת מופתעים ולא יודעים מה הולך לקרות

girlontop

New member
פרק מצמרר

גם אני ראיתי אותו לבד, בחושך, בלילה. רעדתי כולי. הבובה, הכלבים המייללים ברקע, פרינס עומר השרמנטי (אוקיי, כשהוא אמר 'מיי ליילה' אני הייתי על הרצפה). כל דקה היתה מחושבת והתעצבנתי בכל פעם שעברו לסצינה אחרת, הרחק מבית הקברות. משפט המפתח של הפרק: LA is the land of illusion אמר עומר בתבונה, למרות שהבובה של טיילור נראית די בובתית. בפעם הבאה שאני בלונדון אני מצפה לראות אותה במאדאם טוסו
(לסאלי ספקטרה יש בובה במאדאם טוסו באמסטרדם. באמת!) אלומת האור שהקיפה את טיילור בסוף היתה קצת יותר מדי, לדעתי. האנטר טיילו אכן נראית מעוותת מתמיד - לא רק השפתיים, העור שלה מתוח כ"כ ומעניין אם בכלל יש לה הבעות פנים. הבדל מדהים מהפלאשבק של הבי"ח. שמתם לב שרידג' אמר שאם טיילור לא היתה מתה הוא עוד היה איתה עד היום? |שורקת בתמימות| הסצינה בין ניק ות'ורן היתה הכי הומו-ארוטית בכל תולדות הסדרה. כשניק נצמד אליו מאחור ותפס לו את הפנים, הייתי בטוחה שיתברר שהטוויסט הוא בכלל שניק ות'ורן הומואים ות'ורן הוא זה שקרע את התמונה של ניק וברידג'ט
בהערת אגב: חבל שלא כוללים את צופי פרקי ארה"ב שלא מתגוררים בארה"ב בחישובי הרייטינג - בלי להיכנס לפרטים טכניים אסורים, היום המון אנשים סידרו לעצמם צפיה בפרק. יותר מפי 2 מבד"כ. מעניין איך יהיה השבוע הקרוב של היפים בחו"ל.

S c a r l e t t

New member
גם אני רוצה..!

אני יושבת באוטובוס ורק מקללת את המחשב שלי ולעניניינו נשמע פרק טוב, אווירת בית הקברות כבר מעוררת מתח, ואני מוכנה לשלם עכשיו כדי לראות את הפרצוף של רידג` כשהוא רואה את הבובה. וכמובן כשאישתו המתה צצה מתוך האור (מעניין מה הרעיון? שוב ניסיון להראות שמדובר ברוח ולשלוף את גורם ההפתעה?) מה בדיוק היה עם ניק ותורן? טלי, סיקרנת אותי.. אוי פעם ראשונה שעברה לי הנסיעה בבוקר כל כך כיף ומהר

Mikel20

New member
זה היה קורע מצחוק

הקטע שהוא קרא לה "מיי ליילה" , גם אני נקרעתי מצחוק..ובכלל כל הקטע של עומאר היה כ"כ תלוש ולא אמין בכלל, לא שממש היה אכפת לי - עדיין מאוד נהנתי מהפרק.

../images/Emo163.gifלא הבנתי...

מה מצחיק ב"מיי ליילה"...
. פרק טוב!!!! הרג אותי שרידג' אשכרה לרגע חשב שהבובה זו באמת טיילור... מה הוא חושב שהיא לנין? שהיא נשמרה ככה שלוש שנים מתחת לאדמה...

למעלה