B&B בויקיפדה

Mikel20

New member
B&B בויקיפדה ../images/Emo63.gif

כן כן, גם ליפים יש ערך מוגדר בויקיפדיה (באנגלית כמובן), דווקא נחמד לקריאה. למי שרוצה להיזכר בימים היפים יש שם תקציר של הסדרה, הרייטינג של הסדרה לאורך השנים, ביוגרפיה של השחקנים הראשיים ועוד.. משהו מעניין בחלק של Coming and going cast members יש ליהוק אחד שאפילו לא מוזכר באף אתר ספוילרים...וגם משהו תמוה על שיי האריסון (דארלה)...

Indiman1

New member
משום מה,

הם מתמקדים בשני המגה-עלילות שהיו העיקריות בתקופה הקודמת של הסדרה. בתיאור הכללי על הסדרה, מדברים שם בעיקר על מלחמת ספקטרה-פורסטר והמשולש ברוק-רידג'-טיילור. ועכשיו שתי העלילות האלו כבר לא על הפרק. אין בכלל איזכור על כל משפחת מארונה והמשולש ניק-ברוק-רידג' , או אמבר.. אבל בהחלט מידע אינפורמטיבי רב! ד"א אגב יש שם ספוילרים לגבי דמויות חדשות, אז מי שרוצה להישאר במתח שלא יקרא את החלק של ה -Coming and going cast members . (אני כבר יודע מי יצטרף אחרי הקיץ לסדרה בפרקי ישראל אז זה קצת הרס לי.. אבל נשמע דווקא נחמד
) ומייקל, בהחלט תודה !

Mikel20

New member
ראית מה היה כתוב

באותו חלק על שיי האריסון (דארלה)? אם מה שכתוב שם נכון זה מאשש איזו שמועה שרצה עכשיו חזק ברשת.

Mikel20

New member
הספוילר המלא ../images/Emo18.gif ../images/Emo58.gif

אז זה הולך ככה פחות או יותר. לפי השמועות שרצות עכשיו, השחקנית פוטרה מהסידרה (אין הודעה רשמית), טיילור תדרוס את דארלה ותברח, היא גם תשכח מהאירוע (תדחיק אותו או משהו כזה) ותתחיל ללכת ל AA עם ת'ורן. כאן לא ברור בדיוק איך יווצר הקשר בין השניים אבל כרגע זה נראה שמנסים שוב לשדך בין ת'ורן לטיילור, נשמע מטופש, לא אהבתי אותם בתור זוג. בעיקרון הספוילר הרשמי לגבי טיילור הוא ש"גבר חדש שנמצא בסביבה ייכנס לחייה וגם הקטור יתקשר לסיפור"....אז ההימורים הם שמדובר אכן בת'ורן. בתאכלס, חבל על דארלה, דמות נחמדה עם המון פוטנציאל.

Shiri from the block

Active member
אני מקווה!../images/Emo58.gif אני לא אוהבת את דרלה. גם לא שונאת אבל סתם אני לא רואה טעם בשבילה.. היא משעממת ולא עושה כלום חוץ מלהיות מכוערת../images/Emo122.gif

Just Nir

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo58.gif הספוילר המלא

אם השמועות אכן נכונות זה יכול לשדרג את המתח שבסדרה ברמה רצינית ואת העלילה מסביב. אני דווקא שמח שדרלה סוף סוף הולכת כי היא הייתה סתם פרחה כזאת שבילתה עם סאלי ואם אכן מדובר בת'ורן כנראה שלת'ורן וטיילור מגיעה הזדמנות שנייה כשזו זרקה אותו לטובת רידג' (נוסטלגיה, פלאשבק...). בנימה אופטימית זו לגבי הספוילרים העתידיים והשמועות הנכונות או הלא נכונות, אני רוצה לקוות שבראדלי ישכיל להפוך את רידג' לזאב בודד מנשים ושהקרסולה של המשולש שלו, של ברוק ושל ניק כבר יסתיים. זה כבר נהיה מסטיק ואפילו נדבק לי בפה ולא רוצה לרדת.

aabbadd

New member
../images/Emo58.gifבפוטנציאל . . .

מה השמועה ?? דארלה הולכת לעזוב אותנו בקרוב ??

Indiman1

New member
../images/Emo58.gif אני חושב שאני יודע מה הולך

להיות. יש לי הרגשה שדרלה עוזבת אותנו ועוברת לעולם שכולו טוב.. השחקנית עוזבת ביולי וזה מסתדר עם השמועה שדמות אהובה תמות באותה עת.

../images/Emo18.gif../images/Emo58.gif מעליי!!!!!!!

נא לשים לב למה שאתם כותבים ולסמן בהתאם. יש כאן אנשים (ומנהל) שלא רוצים לדעת מה יקרה בעתיד. תודה

בכל אופן ../images/Emo58.gif סוג של שמועה עתיד

אני הייתי מהמר על הז'קט הסגול או הירוק של סטפני - הוא דמות ותיקה ואהובה שהופיעה ביותר מדי פרקים.

למעלה