B-אנשיים תענו לי בדחיפותתתת מישהו יודע אולי מתי הבקסטיריט יחזרו???
S sweet girl © New member 21/4/04 #1 B-אנשיים תענו לי בדחיפותתתת ../images/Emo24.gif מישהו יודע אולי מתי הבקסטיריט יחזרו???
S sivanick New member 21/4/04 #2 וואי אנשים זה כתוב בפורום מאה פעם! טוב אז בפעם המאה ואחד הם כרגע עובדים על אלבום שייצא בעזרת השם בקיץ בסביבות יולי-אוגוסט..
וואי אנשים זה כתוב בפורום מאה פעם! טוב אז בפעם המאה ואחד הם כרגע עובדים על אלבום שייצא בעזרת השם בקיץ בסביבות יולי-אוגוסט..
B backstreet n1 New member 21/4/04 #3 אני לא יודעת למה את מתכוונת כי הם אפעם לא התפרקו הם רק היו בפסק זמן.. בכל מקרה הם עכשיו מקליטים אלבום חדש.. וחלק מהשירים כבר הוקלטו אפילו אתמול חגגנו להם 11 שנה ביחד!!!
אני לא יודעת למה את מתכוונת כי הם אפעם לא התפרקו הם רק היו בפסק זמן.. בכל מקרה הם עכשיו מקליטים אלבום חדש.. וחלק מהשירים כבר הוקלטו אפילו אתמול חגגנו להם 11 שנה ביחד!!!
S sweet girl © New member 22/4/04 #4 ../images/Emo13.gifדההההה אני יודעת שהם לא התפרקו!!!! התכונתי מתי ימשיכו לעבוד... כי הם עשו פשוט הפסקה קטנה... ידעתי!
../images/Emo13.gifדההההה אני יודעת שהם לא התפרקו!!!! התכונתי מתי ימשיכו לעבוד... כי הם עשו פשוט הפסקה קטנה... ידעתי!