B-( אני בשוק!!!

hadas_gal

New member
B-( אני בשוק!!!

אני פשוט בשוק רציני ממה שקורה פה, דבר ראשון, יש דברים יותר חשובים לרשום עליהם מסתם שטויות כמו שאתם רושמים, דבר שני, אני בשוק!!!! טוב אז זהו, עוד שטות נרשמה לה B-p

Panther

New member
בעיה שלך.

את כתבת משהו שאת פותחת ת`פה? תהיי בשוק. אכפת למישהו? אם משהו מפריע לך את מוזמנת להכנס החוצה.

N0

New member
תכניבו את זה לעצמכם טוב טוב לאוזניים!

הפרסום ברדיו עובד (בכלל ראיתם את הפרסומת לקול ישראל או משהו פשוט אכזרית שמשמיעים קריין בלי מאזינים וצוחקים אל הרדיו האזורי או להפך...) הפורום זה לא רדיו (ולא צ`אט ליתר הדיוק) לא מודדים אותך לפי מספר ההודעות שאתה מפרסם ואם אין לך משהו טוב להגיד אל תגיד אותו. בניגוד לצ`אט שבוא כל ההודעות מעלמות מהר בפורום הן נשארות לנצח אבל ברגע שהודעה מטומטמת של מישהו שכוללת בתוכה שלוש מילים `` טיכוניסטים משפחה אוהב `` מורידה למטה הודעות קצת יותר מעניינות אז היא מכריחה את מי שרוצה לראות את התגובות ולהגיב לחזור עמוד אחורה ולחכות עוד שעה עד שכל הדף יטען. וזה ממש אבל ממש מעצבן (שלא לדבר על עמוד שלם שמלא בהודעות כאלה שגורר את ההודעות שגם ככה נגררו ען ד עמוד אחורה. ומי כבר חוזר שני עמודים אחורה ? ) N0

Panther

New member
בדיוק אבל אני רק עוזר!

הגיעו לכאן כמה חדשים, וצריך לצעוק עליהם קצת בהתחלה כדי שאו שילכו או שילמדו להתנהג לפי הכללים, וכשמישהו כתב ``אני בשוק מההודעות הטיפשיות שלכם`` צריך לכתוב לו משהו בחזרה כדי שלא ימשיך עם זה.

למעלה