AZUL DO VENTO

che n

New member
AZUL DO VENTO

תודה עידו.נכנסתי לאתר, דרך DROPZONE אבל הכל בפורטוגזית!!!!!!!!!!!!! צנחת שם? הקטע של הבריכה בהחלט יכול להוסיף למועדון...יש שם איפה לישון? איזה מצנחים מושכרים שם ועד כמה גדול שטח הנחיתה? תודה תודה תודה. אתה בא ביום שבת? חן (שהיא נקבה)

ikd

New member
שפה יפה... קצת טלנובלות ויהיה בסדר

כן, צנחתי שם, זה איזה שעה באוטובוס מ Sau Paulo, אנשים מאוד נחמדים, יש להם לינה במקום, dorms, יש מקלחות חמות ושירותים, יש השכרת ציוד, איזה - זכרוני בוגד בי.... אבל כל מיני, למזלי הגעתי לשם בתקופת תחרות מקומית, ולפי תחרות ארצית, כך שהיו הרבה חברה, והרבה אימונים.... הרבה רמה - וחברה לעניין - יש פאב (קפה) נחמד במקום... מספיק בירות, ויש להם מנהג שמי שנוחת הכי קרוב לחץ רוח, קונה בסוף היו לכולם בירות, אז שווה להשאר עד הסוף :) שטח נחיתה נחמד מאוד, מספיק גדול, הכל דשא, וליד נהר עם תנינים (כך הם אומרים), אני הגעתי לשם בתחילת דרכי (ממש - לא שהיום אני הרבה רחוק מזה) והסתדרתי טוב מאוד עם הנחיתות, יש להם גם מכשיר קשר עם תרצי. ידה... ידה ... ידה.... בכל אופן אני לא מגיע ביום שבת (גם שישי גם שבת ... הבנק לא מרשה :)... או שאולי כן , You can never know... (בינתיים לא) אם תרצי עוד פרטים והסבר איך להגיע, 058-334608 עידו תהני ואל תוותרי על העצירה שם

למעלה