אצלי בבי"ס כולם יודעים, זה אחד הדברים הראשונים שסיפרתי. יש כאלה שעדיין מתלהבים מהעיברית ומהמבטא שלי.. ויש כאלה שלא אמרו יותר מידי. חלק מהמורים שלי ממש התלהבו והחלק השני עוזר כשרק אפשר... ויש לי טבעת של מגן דוד ושרשרת עם חמסה..חחח אז הרבה שאלות נשאלות
בבצפר הקודם כולם ידעו והיהודים מזה התלהבו מזה!!!! הם דיי עיצבנו עם ה shalom שלהם!!!אבל זה הייה מצחיק בהתחלה... כאילו היו שם איזה 30%יהודים אז זה הייה דיי מעצבן לשמועה 100 פעם shalom ןani medaber ivrit אבל אני עברתי דירה אז כאן זה לא ככה....אבל האלה שאני מדברת איתם(לא שיש הרבה) אז הם יודעים...
new threads, i just don't want him to open 10000000000000 new ones. if he likes to ask questions he can ask them all in the same thread. like Odelia said, he write the most of them... there should be some order to a forum.. its not that much to ask. kat
אני רוצה לדעת איך זה לחיות בחוץ לארץ!?!?!?! מה הבעיה שלך... אני חושב שזה דיי חלק ממטרת הפורום לא? (לא אמרתי שהיחידה) אל תכנסי להודעות שלי אל תקראי אותם ואל תתיחסי בסדר? יש מישהו שזה מפריע לו? אני מפריע למישהו? אם כן תגידו!
וקאט אני לא רוצה להיות חצוף או משהו או לא יודע מה,אבל אני אישית לא ראיתי שירשורים שאת פתחת! את רק נכנסת, ונכון זו גם אפשרות של הפורום,מגיבה על הכל! אם את לא רוצה אל תקראי ואל תכנסי לשרשורים שלו או.קיי!!
האמת היא שיש הרבה כבוד לאנשים יהודיים.. אני חושבת. ובכלל לאנשים מחו"ל... כל החברים שלי הם international kids וכל העולם מכיר אותם. רק ממני לאף אחד לא אכפת :\ *דמעה*