ayala 26

ayala 26 ../images/Emo141.gif

הסתכלתי שוב על התמונה. האם החלק של עלית הגג מנוצל למגורים? חדרי שינה, או כל דבר אחר? מהתמונה גם נראה ששני כיוונים, מארבעת הכיוונים לפחות, אינם בכל בית, האם נכון הדבר? מה שאני זוכרת מטיולי בהולנד הם שטחים עצומים ישרים, בלי גבעות או הרים. אני זוכרת את הדרך מסקנדינביה להולנד ארוכה ושטוחה. מוכנה לספר עוד קצת, על התחושה של מים ליד הבית עם ברווזים? יום נעים ושקט אביבה

ayala26

New member
זה נכון../images/Emo45.gif

הקירות במערב ובמזרח (בערך כי זה קצת באלכסון) הם קירות משותפים עם הבתים הסמוכים כמו שציינתי הכניסה דרומית וכיוון השני - צפון יש לנו גינה אחורית. עליית הגג האלכסונית לא משמשת למגורים, כי אם "חדר מוסיקה" בה בן זוגי מחזיק את אוסף הגיטרות שלו ושאר כלי הנגינה.
למרות זאת גם בקומה השניה של הבית יש לנו 2 חדרים שקיר אחד שלהם (הצפוני) אף הוא באלכסון. כרגע הם לא משמשים למגורים (אלא למחשב וארונות) אך כשנחליט להקים משפחה הם ישמשו כחדרים לילדים.. ואז יהיו לי שאלות חדשות כנראה אך עוד יש לכך זמן... הולנד היא מדינה שטוחה, ובכל מקום יש מים, נחלים קטנים, אגמים זה פשוט כל כך יפה. אני ממש אוהבת את הנוף וכל פעם שאנו נוסעים במכונית אני מהופנטת לנוף (בעוד שהוא רואה בטלויזיה את ישראל ואומר "איזו ארץ יפה...") אני מאוד אוהבת מים, בעקרון מהים אני קצת חוששת בגלל הגלים אבל פה המים רגועים ושקטים. הדרך ל"מכולת" למשל היא שביל שעוקף אגם אז זה לוקח לי כפול זמן להגיע כי אני הולכת לאט ונהנית מהנוף "מקשיבה לברווזים". אני גם ידועה (במשפחתי ובקרב חברי) בהיותי קצת "אסטרונאוטית" ועל אחת כמה וכמה מול הנוף הזה אני שוכחת את עצמי
בנוסף לכך, יש לנו בית נוסף או יותר נכון קראוון שממוקם באתר קמפינג בצפון הולנד למטרות חופשה בסופי השבוע. מצחיק שבישראל לא הרגשתי בבית ופה יש לי שני בתים

נהדר

נשמע פסטוראלי ושקט, נעים. רק כמה מילים לגבי השיפועים. השיפועים הם מקומות שיוצרים לחץ למי שנמצא תחתיהם.לא נעים להיות במקומות האלה. חדר שיש בו שיפוע הוא חדר שיש בה פחות אנרגיה מאשר חדר שלם עם קירות ישנים. לגבי המחשבה קדימה על הילדים, לא מומלץ שהם יהיו במקומות האלה, כחדרים שלהם. המשיכי להנות ולשתף אותנו אביבה

ayala26

New member
יש עוד זמן לזה../images/Emo3.gif

אך אין לנו חדרים אחרים, זה לא בית כל כך גדול חוץ מזה שהשיפוע לא מתחיל מהרצפה אלא כמטר ו-20 ס"מ מהרצפה האם זה משנה משהו? בנוסף, כשיגיע הזמן לשכן ילדים בחדרים האלו, תהיה אפשרות גם להגדיל את החדר כך שלא יהיה שיפוע (כל השכנים מסביב כבר הגדילו את החדרים) אני בטוחה שנחשוב על זה

למעלה