היכן הימים שהייתי עוזב הכל ומתייצב לצפות בסדרה המצוינת ניקיטה היכן הימים שסדרות איכותיות ונחמדות כגון פעם גנב ואפילו סתם סדרות רדודות כמו וויפר או אפילו נוכחיות בספק כמו ווקר תקעו בערוץ זה יתד אך מעל לכל, אני מתגעגע לניקיטה
שמעתי ת'שם הזה. סדרת הדגל של הערוץ בזמנו לא? גם ניקיטה הייתה לא רעה, אבל העונות החדשות שעכשיו כבר ישנות לא היו משהו, ואם אני לא טועה מייקל עזב ככה שניקיטה הייתה עוד סידרה נחמדה ולא יותר.
הייתה תקופה שהייתי מכור כל כך לניקיטה...יותר מכל , על אף הקאסט הנפלא וההתאמה המושלמת לכל תפקיד אהבתי כמובן את מייקל, הבחור פשוט התאים כמו כפפה לתפקיד הסוכן השרמנטי
אכן סדרה מדהימה..... אני עד היום נזכר בפלאשבקים מהפרקים....אני זוכר את הפרק ברוסיה שמייקל נפצע בהתחלה לניגון פסקול של אניגמה ברקע, אני זוכר את המלכודת שהם הטמינו לאנשי "התא האדום" כשאלו גילו את מחבואם, אני זוכר שהטמינו לניקיטה את המחרוזת הממולכדת אך לבסוף וולטר הצליח להוריד אותה אני זוכר המון, חבל ששום ערוץ טלוויזיה לא משכיל לרכוש את זכויות הסדרה המצוינת הזאת, אני בטוח שהרייטינג לא יאכזב
ואני מסכים איתך בהחלט. אני מניח שהמחיר של הסדרה הזאת הוא לא גבוה כל כך היום, ויהיו המון צופים ותיקים שישמחו לראות את השידורים החוזרים ערוץ 10 - לידיעתכם
). הפרק עם המלכודת לרד סל באמת היה מדהים.
אגב, ה-8 פרקים האחרונים שהזכרתי (אחרי פרק 'הסיום' שבו שלחו אחרי ניקיטה ומייקל 5 סוכנים לבל 8), באמת היו האחרונים? כי יש לי חשד שהפסדתי הרבה יותר...
אוויי זה ברח לייי....אם איני טועה אביה של ניקטיה מתגלה כבסוף כמאחראי במדור 1...כמנהיג לא ??? זה הסוף בכל אופן...ואכן ערוץ 10 במידה וירכוש את ניקיטיה יכסה את החור אשר נפער ברייטינג עם סיום הסדרה 24 אבל איני חושב שהם בכלל יתיחסו להודעת אספסוף שכמותי בנוגע לרכישת זכויות הסדרה
אחח רד סל...אני זוכר מצוין את הדהירה שלהם למשכן הנטוש של מדור אחד, ההקלעות למעבר שנחסם עם כניסתם והבעת פניו של מנהיגם חבוש הכובע סטייל צ'ה גווארה לפני הפיצוץ
הצפע, סדרה טובה וחביבה, במיוחד שניסתה להפיק "גרסה מחודשת" ל"אביר על גלגלים" בדרך כלשהיא... ושלא לדבר, זהו כינויי מהעבר הרחוק, ובנוסף, אני מכור לדגמי הרכב הנ"ל!->
התכוונתי לקיטשיות, כמו ווקר למשל....בכל פרק הוא משום מה מציל את כל העולם וניצל מאיזה פיצוץ שמחוג ההתפוצצות נעצר שניה לפני שהוא הספיק לצאת מהמקום וכמו כן לא משנה מתי הוא גם תמיד יביס את הרעים בבעיטת סיבוב לפנים ויזכה בתהילה כנ"ל לגבי וויפר......לוחמים ברכב עתידני ובכל פרק מצילים את המצב ....