AXIS: BOLD AS LOVE

המיש

New member
AXIS: BOLD AS LOVE

יכעס עלי הניבלונגים שאני פותח נושא, ולא משתרשר, ויוצר "פקקי תנועה". אלפי סליחות ומחילות מראש. פשוט שמתי עכשיו את הדיסק הזה בפול-ווליום אחרי איזה חודש שלא שמעתי אותו, והוא פשוט ענק. מהגדולים ביותר שהיו, אם בכלל. אין ולא היה כמו ג´ימי הנדריקס. ונשאלת השאלה, איזהו לדעתכם אלבומו הטוב ביותר של הנדריקס? נמקו, פרטו והסבירו. ומחרה מחזיקה אחריה שאלה (חצי רטורית) אחרת, האם יש סולו מרטיט וחדשני כמו הסולו גיטרה של bold as love? - אנחנו מדברים על דצמבר 1967!!! ועוד ישאל השואל, מנין הגיע הטאץ´ האינדיאני המדהים של little wing? האם יש אגדה אגדתית מהנדריקס קשישא?

די עם הציניות הזו

מותר לפתוח הודעות חדשות, אין שום בעיה. הסברתי למטה מה הייתה הבעיה שם, וזהוא!, ואם עדיין לא הבנתי, שלח לי מסר. אם אתה רוצה לרדת עלי, חופשי, תשלח לי מסר אישי, אני מבטיח לך גם תשובה לכל מסר שכזה!

אהמ אהמ.....

סליחה שאני מתערבת אבל- אני לא שמתי לב לשום ציניות בהודעה שהוא רשם....

המיש

New member
תודה על התמיכה

גם אני חשבתי שזו הודעה שיוצאת מן הלב ונכנסת אל הלב.

למרבה הצער

גם אני בן אדם, וגם אני מתעצבן לפעמים, ולפעמים העצבים שלי קשורים באמת למה שקורה בפורום, תהיתי אם למחוק את ההודעה שלי או לא, במקום למחוק החלטתי להתנצל. אז אני מתנצל, לא הייתי צריך להגיב כך, ובתמורה אני מקפיץ את ההודעה, שהיא מאוד מעניינת. |איקון של הניבלונגים מקפיץ הודעה|

Jimi Hendrix

לדעתי, לא היה גיטריסט כמוהו וגם לא יהיה.
אני חושבת שהאלבום הכי טוב של ג´ימי הוא דווקא "אלקטריק ליידילנד"- בגלל Voodoo Child All along the watchtower ועוד הרבה אחרים.... וגם בגלל שהסאונד שלו טוב יותר: אם אני לא טועה הוא יצא ב- 69´- לעומת שני האלבומים הראשונים שלו שהאיכות שלהם הייתה טובה הרבה פחות. גם "בולד אס לאב" זה אלבום מצויין לדעתי, אבל האלבום הראשון טוב יותר.

המיש

New member
אלקטריק ליידי לנד

אין ספק שזה אלבום מדהים, הרבה יותר מורכב ומתוחכם מן השניים הראשונים. אבל שניים אלה, כוחם בראשוניותם, הלא כך? ניתן כמעט לחוש בזרם החשמלי המרעיד את הגוף ואת הנפש, את עוצמת היצירה, הגאונות, החדשנות והאומץ של שני האלבומים הללו. אני מאוד אוהב את הראשון, אבל השני לא פחות מושלם ממנו. ואם אנחנו מדברים על הנדריקס בגדולתו, והזכרת בצדק את all along the watchtower, אז אני חושב שאלבום ההופעה של הנדריקס ב- isle of wight(לא מכיר את כולם, יש לו מאות בוטלגים) הוא אחד המשובחים שבהם.

LadyG

New member
ואם מותר לחזור לנושא

שלשמו נפתחה ההודעה. בשבילי Are you experienced הוא אלבום מנצח. בגלל: Red house Hey Joe Purple Haze The wind cries Mary Manic depression Foxey Lady רוק, בלוז, פסיכודליה ונשמה (הרבה נשמה) חברו כאן יחדיו ויצרו אלבום מושלם. אין ולא היה כמו ג´ימי הנדריקס גם לטעמי. ואולי הטאץ´ האינדיאני הגיע מדמו המעורב בדם אינדיאני (1:16 מדמו - ליתר דיוק).

למעלה