Awkward.

TheAwkwardOne

New member
Awkward.

חח קודם כל היי, אני חדשה פה (בת 15 מאיזור ירושלים, אבל לא על זה רציתי לפתוח נושא אז זה עניין לא חשוב)
מישהו מכיר פה את הסדרה Awkward. של MTV? אני אישית מאוד מאוד אוהבת אותה

הנה התקציר שלה:
הסיפור שג'נה מספרת לא קל: בדיוק בתחילת השנה בו סימנה לעצמה מטרה לשנות ולשדרג את כל חייה היא מעורבת בתאונה מוזרה שמשאירה אותה מגובסת בכל ידה.
ההתמודדת של ג'נה עם חבריה לשכבה, עם הוריה הלא מבינים והחיזורים אחרי החתיך של הבצפר מובילה אותה לשנה המאתגרת בחייה, שבסופה היא תהפוך לבחורה אחרת לגמרי.

זאת מעין סדרת בנות אמריקאית כזו, ככה שאם אתם בנים היא לא תתאים לכם לדעתי, אבל אם אתן בנות - מומלץ מאוד, אני וחברות שלי ממש אוהבות את הסדרה הזו!

אני ממש אשמח לשמוע אם אתם רואים את הסדרה או איך היא נשמעת לכם מהתקציר

ערן1987

New member
ראיתי פה ושם פרקים שלה, מאוד מפתיעה לטובה

כי בד"כ הסדרות של MTV הן זבליות של ממש חח.. עדיין משדרים אותה?

ערן1987

New member
אני שונא לראות דברים ארוכים במחשב

זה הדבר הכי לא נוח בעולם, לא סובל את זה. קשה לי גם לראות קליפים קצרים יחסית באינטרנט, בטח ובטח קליפים ארוכים של גאגא וכדומה.

*הפרעת קשב וריכוז, יאיי!*

אני ממש אוהב. הרבה יותר כיף לי,

אני יכול תוך כדי שאני רואה סתם לגלוש ולעשות כמה דברים במקביל.

ערן1987

New member
אבל אז אתה לא באמת רואה את מה שאתה רואה

אם אתה לא רואה את זה מההתחלה ועד הסוף ברציפות. זה כמו לראות סרט ולהפסיק אותו באמצע, גם אם לדקה של פיפי, זה מוציא אותך מה-mood של מה שאתה צופה בו.

אם זה איזו סדרה או סרט סתם כדי להעביר את הזמן

הכי כיף לי לעשות דברים תוך כדי. כמובן שאם הסרט סוחף אותי עד הסוף אני אהיה מרותק, אבל סרטים שהם לא משמעותיים אני אתייחס אליהם ככה.

אם זה איזו סדרה או סרט סתם כדי להעביר את הזמן

הכי כיף לי לעשות דברים תוך כדי. כמובן שאם הסרט סוחף אותי עד הסוף אני אהיה מרותק, אבל סרטים שהם לא משמעותיים אני אתייחס אליהם ככה.

ערן1987

New member
אבל גם סרטים לא משמעותיים כמו נניח

רובוטריקים דורשים איזושהי תשומת לב, לא ככה?

Music Man XD

New member
אני לא רואה טלוויזיה במחשב.

זה הורס את כל הכיף!

טוב, חוץ מ-The Voice שלא משודרת בארץ (וגם אז קשה לי "להחזיק" פרק שלם, זה לא כל כך נוח).

TheAwkwardOne

New member
חחח גם אני בדיוק כזו, וגם לי יש קשב וריכוז

בכל מקרה, יש בוי או די :)

למעלה