Away

TrancE MaN

New member
Away

בניתי מערכת אוואי פשוטה, עם כל מה שצריך (since, reason, nick change) ואני רוצה לעשות שזה יכתוב כמה דקות הייתי אוואי, דוגמא: till now i wass away for ?hr ?min ?sec או כשאני חוזר: i was away for ?hr ?min ?sec כמובן ש-hr לא תמיד יהיה, זה רק אם עברתי שעה. אותו דבר עם הדקות. תודה.

פIלי

New member
טיימר, אתה יודע?

עכשיו אתה צריך לשמור את הערך של ctime$ שאתה נכנס לאווי, ולהשוות אותו כל פעם עם הערך של ctime$ הנוכחי, ולשים את מה שיש לך ב duration. (פשוט הא?) לדוגמא
alias _away.duration { set %away.ctime $ctime } alias _away.time { return $duration($calc(%away.ctime - $ctime)) }​
עכשיו, אם תבצע את away.duration_/ כל פעם שאתה נכנס לאווי, תוכל להשתמש ב away.time_$ כדי לראות כמה זמן היית אווי.

TrancE MaN

New member
לא טוב=/

זה כותב לי רק שניות=/ וחוץ מזה זה לא טוב נראה לי. עשיתי הודעת אוואי כל 200 שניות, וזה כתב לי 141 שניות=/

TrancE MaN

New member
עכשיו שמתי לב לעוד משהו

גם בהודעה השניה זה כתב לי שאני אוואי כבר 141 שניות! ואז ביטלתי אוואי

havlaz

New member
ההודעה שלך נמחקה על ידי המערכת

של תפוז, כי גרמה לבעיות אבל הבעיה שלך ל1703wks 2days 17hrs 39mins 50secs זה שלא עשית את החישוב שאתה שם למשל ב %away את הערך $ctime אם אתה רוצה לקבל את הזמן שעבר, תעשה
$duration($calc($ctime - %away))​

TrancE MaN

New member
אממ

איפה אני אמור לשים את זה? תראה לי באיזה חלק של הפקודה, ומה צריך לכתוב כדי שזה יראה כמה זמן. ואיזו בעהי עשיתי? ואני לא רואה שההודעה נמחקה...

פIלי

New member
צודק

מחסרים את מה ctime ולא מחסרים את ה ctime. טעות שלי...

למעלה