Avril Lavigne - Girlfriend

xtina 4 ever

New member
איזה קליפ חמוד.../images/Emo12.gif ../images/Emo210.gif

ממש אהבתי את איך שהיא נראית, אבל לא את הפוזה. יש עליה יותר מדי פוזה לדעתי. חוץ מזה- הכל נראה מעולה.

Shexy Peanut

New member
חביב..

הקליפ יפה.. השיר לא.. והיא בכלל זוועות עולם
כמה העמדות פנים ותדמיות במישהי אחת
מעדיפה את פאריס הילטון על פניה

Shexy Peanut

New member
גם הקליפ לא יפה.. תיקנתי את עצמי

מה זה הפרחיות הזאת בחיי?? בראייה שניה השיר יותר גרוע וגם הקליפ.. פוי פוי מה זה הצווחות האלה..? איזה בההממממממממממההה הקטע היחידי בשיר שהיה יפה.. זה המעבר בין הבתים לפזמון שהיא עושה.. [she's like so whatever]

Deadly Whisper

New member
קליפ עלוב ביותר.

והשיר גרווווווווווווווווווווווווווווווווווע. שתחזור לחור שהיא יצאה ממנו!

CoolBoy 17

New member
מה עבר עליה??

זה השיר הראשון שלה שהתאכזבתי ששמעתי אותו הקליפ פסדר כזה לא יודע..

patito ƒeo

New member
אני דווקא מרוצה תום..../images/Emo107.gif

חוץ מהקטע שהיא רוקדת, הקטע שהיא נמרחת על הבחור, הלב עם הגולגולת, ו..להמשיך?
סתם, קליפ חמוד, אני אוהבת את השיר, לא משנה מה זאת עדיין אבריל ואני עדיין מתה עלייה. :]

inbal287

New member
וואי ממש אהבתי את הקליפ!

היא גם נראית ממש טוב. רק חבל שהשיר גרוע... כאילו. הוא לא בדיוק שיר. הוא צווחני מדי, זאת הבעיה.

Kryptonite

New member
שיר כזה כיפיי

הוא הכי מתאים למסיבות בעולם היו קטעים בקליפ שזה היה קצת מביך (הגולגולת עם העצמות בורוד, אבריל מנסה לרקוד) אבל לא לוקח את עצמו ברצינות יותר מידי, מתאים לשיר.

NoWords

New member
אבוי לי.

אני מבינה שזה קטע בקליפים עכשיו להיות ב3 צבעי שיער..
בכל מקרה - אוי! איזה שיר מזוויע. היא כזאת מגוכחת, אלוהיייים. גולגלות ורודות, פוזה, שיר מעפן, מילא שהקונספט של הליריקס שטחי ודבילי, אבל המשפטים עצמם כאלה מטומטמים ("she's like SO whatever") היא מדברת ממש מוזר בערך ב2:39, מה עבר עליה X: היא גם ממש לא יודעת לזוז אבל ניחא. אגב, יפה שלזה מחנכים בארה"ב כשגם ככה כל הטין אייג'ריות שם מתבססת על פופולריות. יופי, אז המאגניבה עם הפוזות לוקחת לחנונית את החבר וזה נורא מאאאגניב לראות איך היא עושה את זה. אררגג, מילא שזה יהיה שטחי, אבל גם הדרך שמראים את זה ממש מעצבנת. קליפ דפוק, שתמצא לעצמה כבר עיסוק אחר. בחייאת.
מעפנה.

SainTonix

New member
לא שמעת על המילה ציניות?!?!

ע"ע Pink - Stupid girls ?! הקליפ לא מעניין אותי, אחלה שיר, אני לא שומע אבריל ודברים דומים לה חוץ מפינק, וזה אחלה שיר.

NoWords

New member
על איזו ציניות אתה מדבר?

סטופיד גירלז של פינק קליפ באמת ענק. אני לא רואה את הקשר בין מה שאמרת לקליפ של אבריל.

ofirshai

New member
נחשו מי הזוג הלוהט?

פא ו-תט. פאתט. זה פחות או יותר המצב של אבריל עכשיו. אחרי שכתשה מכל עבר את כוכבות הטראש, היא הפכה להיות אחת מהן. המילים הן מהמילים הרדודות ששמעתי בתקופה האחרונה, והקליפ עלוב, רק הקטע בסוף שהג'ינג'ית קופצת על אבריל ומחטיאה אותה. חוצמזה הקליפ ממש דפוק.

Britney Style

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל האמת שחבל על אבריל הייתה לי תקופה שאהבתי אותה

למעלה