avn

yossi7070

New member
avn

סובל מavn דו פירקי בירך דרגות מוקדמות קרוב לחצי שנה,מטופל בתא לחץ
כבר 3 חודשים יש שיפור מינורי שלא מבטיח להמשך... האם יש משהו ברפואה המשלימה
שיכול לעזור לי?? השתמשתי בהתחלה של הטיפול בחליטה של צמח הרוטה בשמן זית
אחרי שבועיים התייאשתי.....
תודה מראש!

טאוֹ

New member
יש תקווה

מהעובדה שמדובר בשלב מוקדם ושיש שיפור מינורי, ניתן להסיק שנבלמה הידרדרות נוספת ובהחלט ייתכן שבכך הרווחת זמן לנסות אפשרויות אחרות מלבד ניתוח.
כמובן שבראש ובראשונה צריך להחליט על כך רופא - אורטופד מומחה כנראה יוכל להעריך מהן האפשרויות המתאימות ביותר למצבך.

ברפואה המשלימה יש טיפולים שיוכלו לסייע בהגברת זרימת הדם באזור ובכלל, בין אם בצמחי מרפא, טיפולי מגע או כלים אחרים.
קראתי בעבר מספר מאמרים בנושא, ואולי תמצא מאמר זה מעניין. אם אכן תפנה לטיפול, כדאי שתוודא שהמטפל מכיר את הנושא ומנוסה בטיפול בו.

ייתכן שתרגול טאי צ'י או תרגילי יוגה מסוימים יוכלו לשמר ואף להגדיל בעדינות את טווח התנועה של הירך - אם אתה פונה לכיוון זה חשוב מאד לוודא תחילה שהמורה מודע לבעיה ויודע כיצד להתייחס אליה.
ובכל מקרה, כדאי לך למנוע בכל דרך אפשרית עומס על המפרק, להרבות במנוחה ולהגביל את משקל המשאות שאתה מרים.

רפואה שלמה, ואשמח אם תחזור לעדכן אותנו בהמשך.

yossi7070

New member
המשך....

קודם כל תודה רבה על התשובה שקיבלתי.
המאמר עצמו ששלחת לי, הוא די מקיף, ואני די בהלם שיש כלכך הרבה מידע על avn
ברפואה המשלימה ומחקרים למינהם וסוגי טיפולים פשוט טוב לדעת.
הבעיה העיקרית היא, שאין לי מושג ברפואה שהיא לא קונבנציונלית, מבחינת מידע
וטיפולים...איך אני משיג מטפל שמתמחה בזרימת כלי דם בכלל ובavn בפרט...?
האם יש מטפלים בארץ שעובדים לפי המחקר ששלחת לי?
שוב תודה רבה!

טאוֹ

New member
המחקר עוסק בצמחי מרפא

יש מטפלים רבים ברפואה סינית, שמשתמשים בדיקור, בצמחי מרפא ובכלים נוספים; מספרם של המטפלים העוסקים בעיקר בצמחי מרפא, הוא כנראה קטן יותר. בכל מקרה, הידע ישנו. אני מציע שתחפש מטפלים שיש להם ניסיון מוצלח בבעיות אורטופדיות בכלל, ובטיפול ב-AVN בפרט. שולח לך גם המלצה במסר על מטפלים שלדעתי עשויים לסייע לך.

בהצלחה ורפואה שלמה.

למעלה