aviv74הריקוד עדיין ענק

פריגולו

New member
aviv74הריקוד עדיין ענק

וזה לא בגלל שהשיר קליט,אהבתי בעיקר את הצעדים,מעניינים,נוחים ומשתלבים יופי ברגליים,אין ויכוח ועוררין כל התגובות לגבי הריקוד חיוביות וזה אומר שבקיסריה אתמול נתבקש הריקוד עוד ועוד. אהבתי.

פריגולו

New member
קיסריה,המעיל שנשרף שווה לפצות

יקירי,גם אם הייתה טעות מצידה של הרוקדת והניחה את המעיל על הפרוג'קטור וכמו שראינו שהמעיל נשרף והרוקדת התבאסה ,ראוי לפצות אותה ,קטן עליכם אנשים גדולים.

פריגולו

New member
קסמי הדרבוקה ,גם אני רוצה

אתמול בקיסריה רקדו את הריקוד קסמי הדרבוקה פשוט לקנא,אלי סגל אתה מוזמן לדרום החם ללמד גם אותנו,נשמח ללמוד מהמקור,תודה מראש

a v i v 7 4

New member
קיסריה -אכזבה מרה

לצערי גם אני הייתי אמש בקיסריה,ושלא כמו בפעמים הקודמות אתמול היה בלתי נסבל לחלוטין,הן מבחינת עצמה בלתי נסבלת של מערכת ההגברה שפוצצה לי את האוזניים,(ולא רק לי..)חוסר הסדר מסביב לרחבת הריקודים,שלא איפשר לרקוד,וזאת ללא נסיון של גדי וירון לעשות משהו בנידון.החלוקה של סבבי הריקודים,ביחוד החלק הארוך מדי של ריקודי השורות (כמעט שעה)שאילצו רוקדים רבים ללעמד מהצד,מחוסר מקומות לשבת.גם הכיבוד שכלל סופגניות ומים קרים ,אינם מצדיקים מחיר של 35 ש"ח ,למרות שהובטחה אטרקציה בשעה 6 בבוקר...בקיצור הצמד גדי וירון התרגלו שהאולם יהיה מלא בכל מצב,והעיקר הקופה השמנה בסוף הערב...... אגב נראה היה שהיו הרבה פחות רוקדים מאשר בפעמים הקודמות. עזבתי בסביבות 04.00 לא נראה לי שאחזור שנית.....

פריגולו

New member
קסריה לאביב

אני מסכימה איתך בחלק ממה שכתבתה,אבל מה שמעניין אותי כרגע זה ללמוד לרקוד את קסמי הדרבוקה.

gilroy

New member
קיסריה - אכזבה מרה

1. למי שקיווה למעט ריקודים ישנים, ומי שסובל מעשן סיגריות (ממש מטרד). 2. הצלחה אדירה למי שרוקד ה כ ל ! לדאבוני, אני משתייך לקבוצה 1 . ואכן, הסאונד עבר את מגבלות הרעש ההגיוניות . יש לאסור עישון בכל תחומי המבנה.

../images/Emo45.gifיש לאסור את העישון

כאחד שרוקד שנים רבות ויחד עם זאת אלרגי ממש לעשן סיגריה,ממש מצטער שלא אוכפים את החוק בנוגע איסור עישון במבנים ציבוריים ומדיר רגלי מאולמות הרקדה שהמעשנים ממש עומדים על הסף ומעשנים(שלא יפסידו ריקוד חלילה:))כמו בית דני למשל.

AyeleDance

New member
../images/Emo120.gif ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo120.gif

לא הכל נפלא כאן באמריקה, אך הלוואי שאת איסור העישון בבניינים ציבוריים יאמצו ויאכפו. מבינה את האלרגיה שלך, רוקד ושר, תוסיף על כך שהורגלתי ב-7 השנים האחרונות לא להריח סיגריות בכלל.... אני מאבדת את הקול בסביבת סיגריות, יעידו על כך כמה חברי פורום שחזו בזה בשידור חי :( בחשיפה ממושכת, כמו למשל בקיץ שעבר - לוקח לי שבועות להחזיר את הקול. כמרקידה, זאת בעיה :(

A Bi

New member
קיסריה - דיעה אחרת...

היה מרתון מקסים
הגיעו המוני אנשים הרפרטואר היה מעולה כרגיל החיוך לא ירד לנו מהפנים...
לגדי ולירון על עוד ערב מוצלח

אביגל ג

New member
אני מסכימה עם אביגיל...מאוד מאוד

נהניתי... הריקודים שהכי אהבתי התחילו בסביבות השעה 3 או 4...וזה היה מאוד נחמד כי גם היה יותר מקום...בעיקר בשעה 5... ההפתעה אאל"ט הייתה המופע סטנד-אפ...מצטערת לא זוכרת את השם שלהם..זה כבר היה בשעה שלא על השעון שלי בימי שבת (6-7 בבוקר). מאוד נהניתי מהם...הם היו מצחיקים...מאוד. הלכתי באמצע המופע כי ההסעה שלי רצתה ללכת וגם כי הייתי קצת עייפה.. זה לא מנע ממני ללכת בבוקר לים לרקוד קצת (שעה בערך)
וגם לעבוד אחרי זה...
לגבי החנייה, אני מסכימה שהסדרנים לא עשו את עבודתם כהלכה (
) כאילו שהם גם יכלו לעשות משהו עם כמות הרוקדים שהגיעו...בשעה 7 וחצי היציאה הייתה פנויה ולא היו מכוניות שהפריעו...
בקיצור, אני מחכה כבר למרתון הבא

UHUstick

New member
לא מסכים

היה טוב. ברמת הצפיפות - סביל (ארבע רמות יותר טוב מאשר פעם קודמת), רפראטואר - ממוצע, ציפיתי ליותר אבל גם הקיים ריצה וסיפק אותי. לא היו גימיקים מיותרים כמו הופעות, מפלי שוקולד, חלוקת טוסטרים וכו'-תודה לירון ולגדי שהפנימו שבאנו לרקוד. היתה בעיה של מקומות ישיבה (את הקיר הצפוני תפסו עצים) והקפיטריה היתה עפופה בעשן סיגריות סמיך. הכיבוד לא ממש מדבר אלי, לא שם ולא בהרקדות אחרות (עוד פעם, אני בא לרקוד לא לבלוס!!!) ולכן אני לא יכול לחוות עליו דיעה. היציאה מהחניה היתה בעייתית משהו (הסדרנים יצרו שורות של מחוניות בלי רווחים ליציאה) והייתי צריך קצת וירואוזיות של המכונית כדי לצאת. עקב התחייבויות קודמות בסביבות השעה ארבע שמתי פעמי הביתה ולכן לא יודע איך היתה האטרקציה בסוף.

UHUstick

New member
וואו, יצאתי עילג!!!

מחוניות=מכוניות וירואוזיות=וירטואוזיות

אם כבר אז "אפופים" ולא "עפופים"

איזו מערכת ניחושים ניהלנו אתמול כדי לזהות אותך.. למה לא הצגת את עצמך? אני למשל, חיכיתי כל הערב לשעת הריקודים הסוערת של הבוקר והתאכזבתי כשבמקום ריקודי מושיקו למיניהם הייתה שרשרת של ריקודים שלא ראיתי מימי, אפילו לא באוניברסיטה. ריקוד אחד לפחות (שנראה קשה ומעניין אך מעט מדי אנשים ידעו לרקוד) הוצג כ"ריקוד ירושלמי", הייתי שמחה אם מישהו יוסיף כאן פרטים על הריקוד הזה. לא היה במרתון הזה אפילו נסיון קטן לתיחכום ברפרטואר מעבר לריקודים הנפוצים ביותר שקיימים. חבל ממש, כי חייב להיות במרתון ערך מוסף שישאיר זיכרון ייחודי וסיבה לצפות לאירועים דומים. אבל.. היה שמח למדי, רועש, צפוף וצעיר ולפחות מבחינה זו משמח. אפשר היה לראות שעולם ריקודי העם שייך גם לצעירים.

סטיקי - "...צפיפות ברמה של...

"4 רמות *פחות* מאשר בפעם הקודמת..." לא מעיד לטובה על המרתון הקודם... וגם לא על הציפיות מהמרתון הנוכחי. המשמעות היא שבכל זאת אנשים הדירו רגליהם מהמרתון... ותחשוב על זה...

היציאה מהחניה...

בהתחלה כאשר הגענו התלהבתי מהעובדה שיש סדרנים שדואגים שלא יחסמו אותנו... אבל, כשיצאנו 'עבדנו' בערך עשרים דקות כדי למצא מקום יציאה...האוטו היה סגור מכל הכוונים. אז למה בעצם היו שם סדרנים???..... מה הועילו חכמים...

rantz

New member
קיסריה- חוויה לכסף

מסכים עם אביב. שום דבר מיוחד לא היה. גדי צריך לשנע אותנו לשוב למרתונים שלו.מהרבה רקדנים טובים וותיקים שמעתי את אכזבתם הגדולה ואם זה רבים משמע יש סיבה.

מענין מדוע הדברים עושים לי דז'בו

להלן קישור לדברים שנכתבו על ידי במרתון הקודם

למעלה