avid

ramidv

New member
avid

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מק לשימוש בתוכנת עריכת וידאו avid אני חייב לציין שניסיתי על הpc שלי והוא די קרס מישהו יכול לתת לי המלצות בסיסיות לאיזה רמה של מחשב אני צריך לשאוף כדי שהתוכנה תרוץ חלק ובערך כמה זה עולה? הערה: השימוש בתוכנה הוא ביתי בלבד, אין לי חברת הפקות מצד אחד, אבל אני חולה עריכת וידאו מצד שני תודה רבה מראש לכולם

OrlyNL

New member
הופה!! אויד זה התחום שלי

קודם כל ראוי לציין שהתקנת אויד בבית היא עניין לא זול, לא זול בכלל. אני עשיתי לעצמי חישוב שיעלה לי בסביבות ה 5000 דולר כדי שיהיה לי בבית אויד מספיק מקצועי. קודם כל אתה חייב מק ג'י 4 ומעלה בלבד, כמובן עם כמה שיותר נפח, אבל זה לא כ"כ משנה, כי אתה תמיד יכול לקנות דרייב חיצוני שיוסיף לך מקום איכסון. אם יש לך מצלמה טובה אתה יכול להשתמש בה בתור דק ולחסוך את הכסף שיעלה הדק. לגבי התוכנה עצמה - אין לי מושג לגבי מחירים בארץ. אתה יכול לפנות לפורום הפקת וידאו ולשאול שם. לפי הצרכים שלך אתה יכול לרכוש או אויד אקספרס, או אויד אקספרס פרו, שעולה קצת יותר אבל הוא יותר מקצועי. המלצה אישית - למרות שאני אוידיסטית מושבעת, אם אין לך כוונה לעסוק בעריכה בצורה מקצועית, כלומר אתה רק רוצה תוכנה פשוטה שתוכל לערוך בה דברים בסיסיים - לך על פרמייר פרו, שעולה הרבה פחות.

ramidv

New member
תודה רבה, את התוכנה...

אני משיג בזול דרך המכללה שלי היה חשוב לי יותר המפרט הטכני של המחשב, כדי שלא יהיו לי בעיות אח"כ (ובתור אוידיסט מושבע כמוני, ככה בקלות אתה מעביר אותי לפרמייר???) אני עובד על avid express 3.5 מק 4 אני מבין שזה עוצמת המעבד (אני לא מבין כלום במק) ונפח כמה שיותר זה ברור יש לי מצלמה מצויינת בתור דק יש דברים נוספים חשובים?

היי רמי

קודם כל אורלי זאת היא
שנית גי4 (G4) אכן המעבד של המקינטוש שגם היום יש G5 המאוד מוצלח אבל גם יקר בהתאם גי4 מתחילים במהירות של גיגה ומעלה אל תתייחס לזה שבפיסי אתה יכול לקבל יותר מ2 גיגה היום היחס למהירות במק שונה מאשר בפיסי 1 גיגה מהיר יותר מ2.5 גיגה בפיסי
שיהיה לך בהצלחה בכניסה לשימוש במק הנאה בטוח תהיה לך

OrlyNL

New member
כמובן שאלרונד צודק

בקשר למהירות, ובגלל זה רוב משתמשי האויד עובדים עם מק. לגבי הדרישות - נראה שיש לך נקודת פתיחה טובה. המלצתי על פרמייר בגלל המחיר, אבל אם אתה מקבל אויד אקספרס בזול - אז כמובן שעדיף ללכת על האויד.לגבי שאר הדרישות - בעיקרון, אם יש לך מק ג'י 4, מצלמה ותוכנה, אתה מסודר. בהצלחה!

למעלה