Avantasia

Blind Idiot

New member
Avantasia

מישהו יודע על מה/איזה מקרה מדובר בשיר the seven angels אני יודע שזה פחות או יותר ככה בגדול על סוף העולם וגן עדן וגיהנום בשילוב קצת פילוסופיה... אבל נשמע כאילו מדובר שם במקרה מסוים (לא אמיתי כמובן :) כי ראיתי באיזה אתר את המילים וכל בית אמור להיות ציטוט כזה של מישהו ויש שמות מוזרים כאלה וגם כומר והאפיפיור... די מוזר האמת... מישהו?

אוונטסיה

קודם כל, דיסקים מעולים, שניהם (במיוחד השני). אני לא יודעת אם אתה יודע, אבל שניהם זה בעצם סיפור, עם עלילה והכל, והרבה דמויות, שכל דמות עושה זמר אחר ממיטב להקות הפאוור.
אני לא ממש יודעת על מה בדיוק הסיפור. קלטתי ממנו מעט דברים, כמו הסיפור האהבה בין גבריאל (ש"משחק" הסולן של אדגיי, טוביאס) ואנה (שרון מ"within temptation"). את הסיפור הצלחתי למצוא רק בגרמנית. אני עדיין מחפשת אם יש גירסא אנגלית. השיר the seven angels הוא בהחלט שיר ענק (תרתי משמע
)... על מה הוא בדיוק אני לא בטוחה.......אבל הציטוטים שדברת עליהם זה מה שהדמויות אומרות. והשמות המוזרים זה השמות של הדמויות... אני צריכה עוד לחקור את הנושא לעומק. אם אני אגלה את הגירסא האנגלית של הסיפור אני אשתף אותך ...

Urik Hai

New member
השירים שלהם...

הם פשוט שירי דיסני עם דיסטורשן. לא שיש רע בזה, זה מגניב מאוד.

אמממ....

אולי בגלל זה אהבתי אותם.
לא, סתם... אבל אני מבינה למה אתה מתכוון. יש בהם משהו קצת ... פאוור מטאל-מחזמרי. ואני דיי בטוחה שזה במכוון, וזה מיוחד וממש יפה. אני מאד מאד אוהבת.

למעלה