Avantasia

Avantasia

מזמן לא כתבתי כאן.. אבל הנה אני חוזרת ובגדול (בצחוק, בצחוק
) בכל מקרה--- יש לי את
המלצת היום
Avantasia
זה לא ממש להקה, אלא פרויקט של טוביאס סאמט, הסולן של אדגיי, שבנה שני אלבומים מדהימים (the metal opera ו- the metal opera pt.II), שהם בעצם כמו השם שלהם, ממש סיפור-אופרה, למרות שאין יסודות אופריים. את הסיפור עצמו עוד לא קראתי, כי ברשת מצאתי את זה בנתיים רק בגרמנית, אבל הצלחתי להבין מהליריקס את קווי העלילה הבסיסיים. אז-- "אוונטסיה" זה בעצם השם של הסיפור, וחוץ מהסולן של אדגיי (שעושה את התפקיד הראשי, גבריאל), יש שם סולנים של עוד מלא להקות- helloween, virgin steel, within temptation, warrior, at vance, gamma ray, rhapsody, kiss, stratovarius ועוד... הורדתי את הדיסקים לא מזמן (שני החלקים), והם פשוט מדהימים.. מין.. אחוות מטאל שכזו
. ומוסיקה מדהימה, וזה שזה סיפור, וליריקס מעולים, והנגינה, והגיוון של הקולות...וזה שאני מאוהבת בטוביאס (
סתאאאם) חתיכת פרויקט. אז... מאד מאד מומלץ. אני כרגע אוהבת יותר את החלק השני (אולי כי יותר חרשתי עליו), אבל שניהם באמת מצוינים....

תודה רבה! נשמע מצויין, בייחוד

שיש שם אנשים מכמה להקות שמעניין לראות את השילוב ביניהם. פרוייקטים ופרוייקטי (
) צד למיניהם הם תמיד דבר מעניין. והעיקר שיש את KAI המדהים
אגב, מתחשק לך (ויש לך זמן) לכתוב ביקורת?

AMORPHIOS

New member
הם לא כ"כ טובים. שמעתי את האלבום

הראשון וממש לא התלהבתי ממנו. אבל הי! זאת רק דעתי

child of bodom2

New member
מסכים

לא זוכר איזה דיסק שלהם שמעתי(לא פעם ולא פעמיים) אצל חבר וממש לא אהבתי אותם...אני לא יודע....הם פשוט לא לטעמי לדעתי בלי לפגוע או משו פשוט "מתרוממים כאלו"

black_light

New member
"מתרוממים כאלו"? ../images/Emo6.gif

ידידי, אתה שומע פאוור בכלל? כי לכל הסגנון הזה (להוציא אולי כמה להקות) יש טעם של "מתרוממים כאלה". אחרי הכל - מוסיקה שמחה וקופצנית, קול צווחני וכו'... ואני לא באה בקטע של האם זה טוב או רע. פשוט לדעתי זה ככה. זה לא בדיוק הסגנון ה"קשוח" של המטאל.

פאואר לא צווחני! הסולן פשוט מאותגר

הורמונלית! אני מבקש! וטוב לראות אותך כאן, אנה. מתגעגעים (או לפחות אני מתגעגע) נורא.

מאותגר הורמונלית, הא?

משום מה, הקולות של הסולנים הפאוורים הכי עושים לי את זה... הקול של הסולן של אדגיי..... גררר... וטוני...יאמי. אז לא לרדת עליהם בבקשה
סתאאאאם... מה שבא לכם. אבל אני ממש אוהבת. זה יותר טוב מהחתולים הדרוסים והאנשים המקיאים (ע"ע גראולינג) של הבלאק/דת'.
ננה בננה!

למעלה