AVANT GO שולח הודעת שגיעה

shlomogarbi

New member
AVANT GO שולח הודעת שגיעה

עם הסינכורן הראשון שלי עם התוכנה נשלחת לי ההודעה הבאה The version of AvantGo on this device is incompatible with the version of AvantGo on your computer. Please upgrade your device software and sync again. מה??

הפתרון פשוט

גש לאתר של AvantGo, תעשה Upgrade לגרסא 4, ותזרום עם ההוראות. מכאן הדרך כבר סלולה...

גיא .ל.

New member
האם יש לך פאלם 505?

כי לי קרה אותו דבר כשניסיתי להעביר את היישום של AvantGo אל כרטיס הזיכרון אז ברגע שהחזרתי אותו חזרה - נעלמה ההודעה הזו

shlomogarbi

New member
לא, יש לי 3C

וברגע שנפתרה לי הבעיה בעזרת איל והורדתי את YNET לפאלם, נמרח לי חיוך מאוזן לאוזן!!! :cool:

הורדת את YNET ?????

איפה ? מה ? ערוץ מסודר, או משהו שיצרת בעצמך ? שתף אותנו, שתף...

shlomogarbi

New member
הכי קל בעולם...

פשוט נכנסתי לדף הערוצים והוספתי כתובת של כתבה בYNET והשאר היסטוריה...

shlomogarbi

New member
גם ישר וגם עם תמונות אבל עם

בעיה שאני לא מבין עד עכשיו... אחרי שקראתי את הכתבה ופתחתי אותה שוב, פתאום השורה נכתבה לאחור לדוגמא - לאחור נכתבה השורה פתאום, שוב אותה ופתחתי הכתבה את שקראתי אחרי... מבין?

avivgr

New member
זה מה ששאלתי...

גם לי זה יצא ככה...לפי דעתי YNET הוא אתר התוכן הטוב בארץ. אולי אדם יסכים לפנות לידיעות אחרונות שיבנו ערוץ חדשות? לטיפולכם!

מבאס מאד. הנה רעיון.

אמנם אין לי כרטיס זכרון, אבל מנסיוני בפאלם 5 אני יודע ש-AvantGo לא אוהבת לרוץ בשדות זרים. אז (בפאלם 5) נסיתי להרית אותה מהפלאש, וזה לא עבד, ואתה אומר שלך זה לא עובד מכרטיס ההרחבה (איפה קנית ובכמה, אגב). אפשר לנסות לשלוח שאלה לתמיכה של AvantGO. יש לי השערה בנושא: התוכנה הנ``ל שומרת מאגר די גדול של קבצים נלווים על הפאלם. לדעתי התוכנה חייבת לרוץ באותה ``סביבה`` עם כל הקבצים שלה. אם נניח שקובץ שאחראי לתיאום גרסאות נמצא בכרטיס הזכרון, והתוכנה רצה מתוך ה-RAM, אז הגיוני שהודעת תקלה כזאת תעלה. חשוב לזכור שהתוכנה תרוץ תמיד מה-RAM ואף פעם לא מכרטיס הזכרון בגלל הבדלים משמעותיים בזמני הגישה (קריאה וכתיבה) לרעת כרטיס הזכרון לעומת ה-RAM. מקווה שעזרתי, איל וובר.

גיא .ל.

New member
הכרטיס מחו``ל...

נקנה באתר שנקרא Proavantage עלה 76$ משלוח לארץ ע``י Mustop עלה 10 שקלים (כן כן שקלים) 64 מגה אם לא אמרתי מצוין לא נראה לי שאפשר להשיג ביותר זול מזה בארץ

למעלה