Autum in this heart

Don Nirtin

New member
Autum in this heart

הגיע הזמן לברר מה מצבכם מבחינת החפירות, ושאר הירקות.
אני חייב לומר, חברים יקרים, שתודה לאל שעונת הקיץ נגמרה. עכשיו אתם הרבה יותר חפרנים וזה משתקף בתוצאות. הרבה מאוד משתקף. הו יה.
וגם: מי הולך למות בסיום הסיפור ההזוי שאני צריך להיות שותף של ריאן מרפי ל"סיפור אימה אמריקאי" רק בגללו?

אז ככה, הנתונים היבשים הם כאלה: 76 כותבים כתבו הודעות (בחודש שעבר זה היה 80, אז זניח). מה שכן- 2769 הודעות נרשמו בחודש ספטמבר. כן, כן. גם אני עוד שנייה התפחלצתי מהפתעה כשקראתי את זה באדמין

אלה הפורומים הלא מעניינים שמשום מה אתם גולשים בהם:
  • ערוצי הסדרות של yes
  • דה וויס- The Voice
  • צמחונות וטבעונות
  • סדרות ישראליות
  • ביקורת סרטים וקולנוע
  • האח הגדול
  • שאלה קטנה
  • אמריקן איידול
  • לימודי תסריטאות וקולנוע
  • תפוז משוב

מצעד החופרים- כרגיל, עשרת החופרים (שהם לא אני) מהסוף להתחלה:
10. twised nerve1 עם 97 הודעות.
9. shiri from the block פלשה לפורום וגרפה 101 הודעות

8. kordilia snake
עם 129 הודעות.
7. פרפרי אהבה עם 138 הודעות
אפילו אמריקה לא תעצור אותה מחפירות.
6. הרשע האולטימטיבי, איל51 עם 149 הודעות

5. זה לא אני זה אתם (אפרת) עם 175 הודעות

4. didalf
עם 217 הודעות

3. אירה גיינס המאולף עם 231 הודעות.
2. נו, אתם יודעים. ניק
אה, סליחה, גם ברוטוס עם 303 הודעות.
1. אורן, אי פעם ידיחו אותו מהמקום הזה? כנראה שלא- 342 הודעות גרמו לו להישאר במקום המכובד.

מה שאומר- ניק כבר אדום (אם אני זוכר נכון. ואם לא, הוא יואדם מיד) ואורן אדום נצחי

הסיפור שאינו נגמר- תזכורת לחודש שעבר:
אפרת נחרדת לגלות גופות של תינוקות מתים בתיבה; אורן מספר לה שניר וד"ר שניר עסקו שניהם בעסקים אפלים של מכירת גופות תינוקות מתים; רוחמה מקבלת פלאשבקים מוזרים בהם היא מתעלסת עם מישהו אבל לא ברור לה עם מי; אורן מספר לאפרת שניר הרג את התינוקת שלו כדי להעביר אותה לעסק האפל של תינוקות מתים; אפרת מזועזעת ומנסה לברוח מאורן - אך ללא הועיל; סיוון, תום, אלמוג, ניק, ורוחמה מנסים לגלות מה הסיפור של ניר; תום נאלץ לגלות לחבורה את הסוד האפל של ניר; ניר משחרר את שניר העירום מן התקרה ומציל אותו ממוות; ניר מתוודה בפני כולם לגבי פרשיית התינוקות המתים ומסביר שהם נועדו למולטי מיליונר מרושע בשם אייל; אורן שופך על אפרת חומצה גופרתית ועומד לשרוף אותה כאשר ד"ר שניר מגיע ומציל אותה; אייל מגיע לבקר את ד"ר שניר ונדהם לגלות שכל התינוקות שאגר בתיבה נעלמו משם; רוחמה מגלה בסופו של דבר כי היא התעלסה עם הנחש של עדי
ולכן היא בהיריון מנחש.....; לתום יש רעיון כדי לסיים את הסיפור ולהשיב הכל על כנו; אורן מתעורר כאשר הוא כבול באזיקים ובחבלים אל הקיר - הפוך ; אייל זועם על היעלמותם של התינוקות המתים; לאורן יש פלאשבק לעבר בו הוא שוכב עם האלי בארי- ובכך מתברר כי הוא שלח את האלי ברי כדי להרוג את החבורה; סיוון נתקלת בג'ארד וג'נסן בבאר ואלה מתחילים איתה; ניר מגלה סימני חרטה ומבקש סליחה מכולם אבל לא כולם סולחים לו ; אייל חוטף את אפרת כדי לפתות את ניר ושניר לבוא בעקבותיה ולהשיב את התיבה; ניר מגלה לתום בן דודו שהוא הומו ותום אומר שכבר ידע את זה; אפרת נתקלת בהולדר במקרה באותו הפאב שג'נסן וג'ארד מסתובבים; ניר ושניר מתכננים תכנית כדי להשיב את אפרת, להציל את אורן, ולסיים את סיפור התינוקות המתים אחת ולתמיד.........

וכך זה ממשיך (4 חלקים, השקעתי בכם!)
בתחילת החודש:
ד"ר שניר ממציא רעיון מעניין בנוגע לחשיפת הפרשה של התינוקות המתים. תום מספר לניר שהוא עומד לעזוב לאפריקה. עדי מתנצלת בפני התאום של הנחש על כך שחשבה אותו לרשע בהתחלה והם מתפייסים. ניר מוצא את אורן התלוי ומשחרר אותו. השניים מתעמתים על כל מה שניר עשה. אפרת עוצרת מבעד אחיה להרוג את ניר ומודיעה לו שהאחראי לכל הסיפור הינו המיליונר המרושע איל. ניק, תום, סיוון, שתי העדיות, ניר, שניר, ורוחמה מתאספים יחדיו כדי להפיל את איל בפח. לתום יש רעיון מעולה. רוחמה מחליטה להשאיר את התינוק שיהיה לה מהנחש התאום. כולם מתעמתים עם ד"ר שניר וניר בנוגע לתינוקות. אפרת והולדר מכירים זה את זה ומוצאים חן אחד בשני. תום מוציא אל הפועל את התכנית הקטלנית.

לקראת אמצע החודש:
המיליונר איל מגלה היכן התינוקות המתים. הוא מגלה בפרוטרוט לניק וניר מה הוא מתכנן לעשות עם התינוקות המתים ומגלה להם שהוא חולה במחלה סופנית שעושה אותו זקן. כדי להציל אותו, הוא חייב להיזון מדם של תינוקות מתים. תום אוסף את העיתונאים מחוץ לביתו של איל ואלה משסים בו שאלות קשות ביותר. איל מגלה לכולם את התכנית הקטלנית שלו. הוא לוכד את סיוון ורוחמה ומתעלל בהן. אפרת נחטפת. איל כופת את אורן וניר ואוזק אותם אחד לשני. ניק ותום נאזקים יחדיו. שירי העיתונאית מצליחה לחדור אל הבית ובתכניתה להציל את החבורה לפני שיהיה מאוחר מדי. יש לה מניע סודי משלה...

לקראת סוף החודש:
ג'נסן, ג'ארד, הולדר ושירי חודרים אל הבית בזמן שהחבורה כפותה ואזוקה. שירי משחררת את שתי העדיות ואלו מתכננות החשכת האחוזה כדי למנוע מאיל לתפוס את החבורה. טירופו של איל עולה מדרגה. איל רוצח את אלמוג בדם קר. הוא גם הורג את אורן בעריפת ראשו. ניר קופץ מעל מעגל אש אכזרי שאיל מבעיר מסביב למעבדה כדי למנוע ממנו לצאת. הנחש התאום של עדי
מת בניסיון להגן על רוחמה כהן שחוטפת חץ רעיל מאיל. הנחש מת. איל ממשיך להשתגע ויורה באקדח לכל הכיוונים. כולם תופסים מחסה. ניר מציל את תום בן דודו. תום בן דודו מציל את ניק. ניק מציל את רוחמה. רוחמה מצילה את שתי העדיות. שירי נופלת במלכודת האש ונשרפת למוות. ג'נסן מציל את סיוון. ג'ארד תופס את ג'נסן שנופל למערה אפלה. כולם מצליחים לצאת מהאחוזה אבל איל הורס את הבית כולו כשניר וניק נשארים בתוכו.

פרק אחרון- בהודעה הבאה (סתם כי תפוז לא נותן לי לשלוח את כולו)

Don Nirtin

New member
הסיפור שאינו נגמר- final episode

פרק אחרון!
ניק וניר שמתעמתים עם איל. איל מגלה להם ששירי הייתה אחותו החורגת. ניר מגלה לו ששירי הייתה גם אחותו הביולוגית. השניים מתקוטטים בזמן שהבית מתמוטט ונחרב. תום דואג לבן דודו. ניר הורג את איל ונוקם בו על המוות של אורן, אלמוג, שני הנחשים של עדי ומותה של שירי. ניק וניר נמלטים אך סלע עם אש מתרסק על ראשם של ניר וניק. ניר מציל את ניק ומת במקומו. לאחר חודש – כולם מתאוששים. אפרת מלקקת את פצעיה בחברת הולדר. ג'נסן וג'ארד מתחתנים וסיוון משמשת כומר בטקס. תום עוזב לאפריקה לאחר שהוא מבין שאין לו מה לעשות פה יותר. ניק פותח רומן חדש עם זאק אפרון. איגור חוזר ומתוודע לזוועות שהתרחשו בהיעדרו. לאחר 8 חודשים- רוחמה יולדת את בנה וקוראת לו אריק. ניק וזאק יוצאים קבוע. כולם נזכרים בניר ומודים לו על כך שהציל אותם. אפרת מניחה זר פרחים על קברו ולאחר מכן ממהרת לחתונה שלה עם הולדר. לאחר שבע שנים אריק בן ה8 מסתובב בשדה תירס ומולו מופיע אדם בברדס שחור. זהו איל והוא מתכנן לנקום דרך אריק..... (פרק אחרון!)

איל51

New member
אז...תן לי להבין....הרגתי מלאאא אנשים ומסתבר שבסוף אני חי?

נשמע כמו סוף טוב מבחינתי.

נ.ב. ברדס שחור? יש לי 2 כאלה

איל51

New member
תמחק את ההודעה הקודמת שלי, ואשנה אותה

חוץ מזה, אני מצדיק את היותי הבחור הרע בסיפור...

וואו

אחרי שכמה זמן לא עשיתי הרבה (או תמיד עשיתי עם עוד כמה אנשים) בסוף ממש הייתי בסכנה. כבר הייתי בטוח שאני מת.
ואז לא רק שהצלת את חיי (גם בתור הסופר וגם בתוך הסיפור) אלא גם נתת לי את זאק אפרון
.
ואני לא מאמין ששירי רק הגיעה וכבר מתה.
לגבי ג'ארד וג'נסן, היה לי תחושה שמשהו רומנטי מתבשל כשג'ארד תפס בג'נסן שם לקראת הסוף.
מעניין שתום במציאות נסע לסין ובסיפור לאפריקה. רק לשהאר במקום הוא לא יכול.
לפחות זכרת להחזיר את איגור בסוף
יש לי תחושה רעה לגבי אריק. הוא חצי נחש אחרי הכל.

Don Nirtin

New member
נו, פירגנתי לך

בסוף המקורי אגב היית אמור לחטוף חץ בראש ולהתפגר. בסופו של דבר שיניתי קצת כך שהנחש של עדי יידפק

זאק אפרון יופיע גם בסיפור הבא. לא החלטתי בתור מה

ויקירי, אריק נחש נחש קומפלט.

באמת נחמד מצידך

שאתה בוחר בי במקום נחש.
בכל מקרה זה לא באמת נחש של עדי, אלא רק אחיו התאום. את המקורי כבר הרגת ממזמן.
זאק יכול להופיע בתור תלמיד תיכון שהוא שחקן כדורסל/זמר...
אף פעם לא עשו משהו כזה, נכון?
או אם זה כבר היה אולי... בעלי.

&nbsp
תהיתי לגבי שם המשפחה של אריק. האם הוא גם כהן כמו אמא שלו, או שהוא לקח את השם משפחה של אביו הנחש...
האם שם המשפחה של הנחש הוא נורת'מן?

איל51

New member
מה זה משנה מה שם המשפחה של אריק?

גם ככה הוא בעיקר יהיה כלי לנקמה שלי!

מה שמשנה זה כיצד הוא ישמש ככלי לנקמה

האם תשלח אותו עם פצצה בבטן
או האם תהפוך אותו לאריק נורת'מן ותשלח אותו לפתות אותי הרחק מזאק...
אתה נורא מרושע עכשיו. קשה לדעת
&nbsp

איל51

New member
אני נורא מרושע תמיד

ולראייה, אפילו הצחוק הרגיל שלי נשמע מרושע

במיוחד נחמד מצדך לאור זה שבערך גנבתי ממך שאלה בשאלון

למעשה חשבתי עליה בעצמי ואז נכנסתי לפורום לבדוק אם מישהו אחר לא שם שאלון התפקדות כבר ורק אז ראיתי את השרשור החדש שלך. אז החלטתי רק להוסיף הבהרה כי אני באמת התכוונתי סליחות לדמויות אחרות.

Shiri from the block

Active member
כן אני גם לא מאמינה לזה

איזה חוצפה XDD
לא נורא חח
זה דווקא מתאים כי
&nbsp
&nbsp

&nbsp
רוב הסיכויים שאחרי שאני אסיים את אנג'ל אני קצת אעלם מפה

למרות שאתם מאוד חמודים

אולי אני אחפור פה על דקסטר (התחלתי לצפות, עונה 1 פרק 4)

Don Nirtin

New member
תוספת לפרק האחרון

איל גם רוצח את שניר

שמתי לב ששכחתי את הדמות שלו איפשהו

איל51

New member
יש!

אז כמה רצחתי בכללי?
אני פשוט רוצה מספר מדויק בשביל הקורות חיים....

איל51

New member
חבל על הנחש

משום מה אני זוכר 6,000,031 תינוקות מתים,אבל הגיוני שמתישהו התבלבלתי בספירה

למעלה