autocad - עזרה.....

Mapisto

New member
autocad - עזרה.....

שלום. אני אורח כאן ויש לי שאלה קטנה באוטוקאד (הנחתי שחלקכם עובדים איתה)... יש לי קובץ dwg שבתוכו יש שירטוטים אבל כל הטקסט כתוב לי בג´יבריש.... איך אני משנה את הטקטס למשהו קריא? בתודה, מפיסטו.

owdsn

New member
קשה לי להאמין שאוכל לעזור לך, אבל..

עושה רושם שקיבלת את הקובץ ממישהו - אני מניח שכך, משום שאילו היית עורך את הקובץ לבד אני מניח שהיית בוחר בפונט שקיים אצלך. הדרך המהירה והקלה ביותר היא לפנות למי ששלח לך את הקובץ ולבקש ממנו שיישלח לך את הפונט/ים. את הפונטים יש להוסיף לספריית הפונטים באוטוקד!!! לא זו של windows. במידה ואני צודק, צור עימי קשר לאחר שקיבלת את הפונט. במידה וסתם קיבלת קובץ אוטוקד ואתה צופה בו בתוכנה אחרת ואין לך בכלל אוטוקד, לא תוכל לעשות דבר בנדון, לצערי... קיימת גם אופציה שתמיר את הפונט מפונט קיים אצלך אבל זו פעולה מסובכת בהרבה שיקשה עלי לתאר לך במייל. ככה בכללי, הבעיה היא שאוטקד עובד עם פונטים שהותאמו עבורו ולא עם כל הפונטים שיש לך ב- windows - אני מדבר לגבי פונטים עבריים. לגבי אנגלית לא צריכה להיות כל בעיה. במידה ויש לך שאלות נוספות, אתה יכול לפנות אלי ישירות ל: [email protected] יום טוב ובהצלחה

Mapisto

New member
אה כן

קיבלתי מין קובץ PCP האם זה קשור?? עכשיו ניסיתי להמיר באמת את הטקסט בעזרת אינטואציה טכנית -format -> text ללא הצלחה....

למעלה