Australia -> -> ->!!!

Australia -> -> ->!!!

היי חבר'ה! ראשית שיהיה בהצלחה ושהפורום ידע חברים חדשים ושיהווה ככלי עזר נוסף בתיכנון טיולים ליבשת המדהימה הזו! אני מתכוון לטוס לטיול שאני כ"כ מחכה לו-אוסטרליה וניו זילנד. כמובן שזה יהיה עוד 5 חודשים,אבל אני נמצא במן סוג של שיקום לאחר ניתוח שעברתי במשך שירותי הצבאי ובתוך השיקום הזה הכנסתי את נושא תיכנון הטיול לאוסטרליה ככלי לשיפור הזיכרון(איבדתי אותו לאחר הניתוח)והקניית טכניקות להתמודד עם הבעיות. אחד הכלים שאני עושה הוא מציאת מידע באינטרנט(עברית\אנגלית)על אוסטרליה וניוזילנד וע"י כך שאני מסכם זאת כך אני מצליח לעבד את החומר ולזכור אותו טוב יותר. מה שאני צריך זה...: מקורות מידע עם מאמרים על אוסטרליה וניוזילנד בתחומי: -תיכנון הטיול על פי האתרים והמקומות שימליצו ולהכל צריך להיות בנוי כמסלול,לדוגמא מתחיל בסידני מסיים ב... וכל האתרים שמבקרים בהם באמצע. -נושא רפואי-עם מי כדאי לי להתייעץ בנושא? זה ברור ששירותי הרפואה שם מתקדמים... האם יש מישהו שנוטל תרופות כרוניות וקיבל משלוחי תרופות לשם? איך מבצעים זאת? אני יכול לבצע שם בדיקות דם לבירור רמת התרופות בדם למרות שהאנדוקרינולוג (כל הנושא ההורמונלי) שלי בארץ? אם אני מביא איתי לשם את כל החומר הרפואי שלי אז אני יוכל לבצע שם את כל הבדיקות? -ידע כללי...כתנאי על העבודה על הטיול,רוצים שאני ידע טיפ טיפה על ההסטוריה,אז אם אתם מכירים זה יהיה נחמד(עדיף קצר וממצה...). אני מודה לכם מקרה ליבי ושיהיה בהצלחה משום שפורום זה יוכל להיות ממש כלי עזר מצויין ל"מטייל המתחיל".

ברוך הבא וכמה פרטים...

כיוון שהפורום שלנו עדיין בחיתוליו, עדיין לא עודכנו מאמרים בנושאים שאתה חפץ, אני מקווה שבימים הקרובים האוסף ילך ויגדל. בכל אופן, אני יכול להמליץ לך על אתרים נהדרים עם המון מידע למי שמעוניין לטייל באוסטרליה. (כגון למטייל). קצת על ההיסטוריה האוזית: * תושביה המקוריים של אוסטרליה הם האבוריג'ינים שהגרו לפני כ 40,000 שנה מדרום מזרח אסיה. * האירופאים גילו את היבשת במאה ה-17, כאשר מספר משלחות מחקר ביקרו במקום. * אחד האנגלים הראשונים שהגיעו לאוסטרליה היה זה ג'יימס קוק בשנת 1770. * היבשת שימשה כאתר הגליה, כלומר הבריטים היו "משליכים" ליבשת את כל אלה שהורשעו בעבירות פליליות ברחבי בריטניה. * יום העצמאות האוסטרלי (יום אוסטרליה) חל ב 26.1 (תאריך הגעת הצי הראשון) * כיום, האבוריג'ינים מהווים מיעוט באוסטרליה (מהווים רק 2.2% מהאוכלוסיה). * אוסטרליה מחולקת ל-6 מדינות ו-2 מחוזות עיקריים. * כל מדינה מיוצגת ע"י 12 סנאטורים, ללא קשר לגודל. כל מחוז עצמאי מיוצג ע"י 2 סנאטורים. בהצלחה

אז...

תודה רבה על המידע. אני מאמין שהפורום יתחיל להתפתח בזמן הקרוב ויותר ויותר מידע יצתבר ל"מתכננים". אם עולים לכם בזיכרון עוד אי אילו אתרים מעניינים...אל תתביישו!!! תודה דוד!

מצטער על ההטרדה אבל עוד שאלה...

תחבורה ומרחקים בין מקום למקום... מה המרחק בין החופים באוסטרליה? והמרחקים בין הערים הגדולות...לדוגמא-כמה זמן לוקח להגיע מסידני למלברון ברכבת או...אוטובוס ומהם בערך המחירים? תודה רבה...! ממש תודה.

מרחקים

אוסטרליה ידועה במרחקים הגדולים והמרחבים. המרחק בין סידני למלבון הוא 12 שעות נסיעה בכביש המהיר, אבל גם אפשר לנסוע דרך החוף ואז זה מאריך לך את הנסיעה בכמה שעות טובות. המרחק בין המזרח למערב 4000 ק"מ. לא מומלץ לעשות את זה ברגל
. הכי מומלץ לקנות רכב, זה הכי נח וגם לא כזה יקר, אופציה שניה זה עם אוטובוס, יש אוטובוסים שמיועדים לתרמילאים, האוטובוסים האלה עוצרים בכל מקום שרק רוצים, אפשר לקנות כרטיס על פי ק"מ ולעצור בכל מקום. רכבות לא כזה מומלץ, גם יקר, לא רואים הרבה נוף, ולא עוצר בכל מקום. אסף

|חיבוקאם אפשר-הייתי מעוניין לחדד...

יותר את נושא המרחקים בין ערים נוספות...כמובן אם אפשר :) מלבורן-אדלייד סידני-פרת' סידני אליס ספרינגס אליס ספרינגס-דרווין מודה לכם מאד ורק אהבה!!!

וואוו...גדול!!!

תודה רבה... אם אתם מוצאים עוד דברים מעניינים ומועילים,אנא תעלו זאת ע"ג האתר. דרך אגב...איך אתם מוצאים את האתרים הללו? אני חיפשתי ב"גוגל" ולא עלו האתרים הטובים האלו... תודה!

אתה יודע ...

חיפוש באינטרנט זה לא כזה דבר פשוט... היום יש ממש מקצוע שנקרא "מידענות" וזה תואר ראשון...אתה פשוט לומד לחפש באינטרנט ובשאר כלי התקשורת.

למעלה