Audioslave!!

DeaD enD

New member
כן אבל למשל...

תקשיבי לכריס בblack hole sun ובfell on black days הקול שלו הרבה יותר נמוך מאשר שבaudioslave....ואולי בגירסה שאת שמעת של לייק א סטון הוא זייף....ונכון השיר באמת שקט ולכן הקול שלו נמוך בו קצת אבל יחסית בשאר השירים של audioslave הקול שלו דיי גבוה....

DrunkGoat

New member
חבוב ת'לא יודע מה זה כריס קורנל..

אני לא יודע איזה דיסקים של סאונדגרדן שמעת, אבל קורנל מגיע לאוקטבות שלא חשבת שקיימות בכלל. תשמע את השירים the day i tried to live, smokestack lightning, cold bitch, beyond the wheel.

jeffament

New member
יש בזה טוב

כי זה שילוב נהדר של חבורת נגנים מדהימים (RATM) ואת הקול המדהים של כריס... אז בשבילי זה כבר התחלה נהדרת ללהקה.. כן...בצורה ברורה.. אני נהנת מהם.

DeaD enD

New member
אממממ...

אני אישית ממש אוהב אותם.....ורק יש לי בעיה קטנה .....הקול של כריס נהיה גבוה יותר מאשר בסאונדגרדן....ויש לו קול טיפה גבוה מדי עכשיו...אבל עדיין אני אוהב...וללהקה יש קצב...אני נהנה להקשיב להם...

stone cold jane

New member
בדיוק ההפך!

כריס לא יכול להגיע לאותם טונים כמו בסאונדגרדן, ראיתי הופעה חיה שלהם בטלויזיה והן עשו את לייק א סטון, שזה בכלל לא גבוה, ואפילו לטונים האלו הוא לא הגיע, זייף כל השיר! רייג' וסאונדגרדן הם שתי להקות מדהימות! אבל ביחד, פשוט בזיון! אני נותנת להם מקסימום עוד דיסק אחד עד שהם יתפרקו...,

sukyel

New member
אז ככה....

משהו נורא כיפי בלשמוע את אודיוסלייב..... יענו, אתה קולט שזו מוסיקה ממש סבבה וממש פשוטה...זה ממש נותן תקווה לעולם....רייג' כבר הוכיחו בעבר את המשפט" לא בהכרח מה שמסובך טוב- לפעמים מוזיקה פשוטה יכולה להיות ממש טובה....." אמנם כריס קצת זקן...אבל עדיין מלך...והשילוב שלו עם הגיטרה של טום מורלו והבאס של טימי(אחד הפייבוריטים שלי-כן, אנ י בסיסט) יוצר משהו מאד חם ומשפחתי.... בקיצור, מה שרציתי להגיד שזה סבבי בו.... קצת התפלספתי וזיינתי במח...אבל ניסיתי להגיד שזה אחלה אלבום...אני עכשיו שומע את הרדיו באינטרנט של the iceberg ואני על תחנת גראנג'-כיף חיים, יש mfc של פרל ג'אם...... מי עוד חושב שיילד זה האלבום הכי טוב שנכתב אי פעם????!!!!!

stone cold jane

New member
אני (בקשר ליילד)

אבל נו ווי, אין היידינג ובריין אוף ג'יי הם הכי אהובים עליי משם :) ובקשר לקול של כריס, אין לך מושג על מה אתה מדבר!, כאילו, באותו אלבום יש את limo wreck אז מה אם בשני שירים מהאלבום הוא שר נמוך, עדיין הקול שלו מת

call me a dog

New member
דד אנד, תגיד לי

כמה סאונדגארדן או כל דבר אחר שיצא לכריס לפני אדיוסלייב שמעת?? או שהשמיעה שלך קצת לא בסדר, או שאתה פשוט בחיים שלך לא שמעת את סאונדגארדן+התקופה היפה של כריס לפני אדיוסלייב. מוזר לי גם שלקחת את שני השירים הכי פחות טובים של סאונדגארדן מסופראננואון... אם היית שומע את smokestack lightning מ ultramega ok אז לא היית אומר את זה. אבל אם אנחנו כבר בסופראננואון. אז תשמע את ספון מן ותגיד לי שזה יותר נמוך מאדיוסלייב. אבל לפי השיא שלו היה דווקא בטמפל אוף דה דוג.. זה פשוט הדיסק הכי טוב שהיה אי-פעם. והרוב בזכותו. (אם תהיתם למה אני נקרא קול מי א דוג) אם אתה באמת רוצה לשמוע טונים, תשמע את rich down מתוך temple of the dog בדקה וחצי האחרונה הוא ממש משתגע עם הקול שלו.

DeaD enD

New member
תראה לא יצא לי באמת לשמוע...

הרבה את כריס שר...אבל שמעתי את temple of the dog....והטונים שלו באמת גבוהים שם אבל הקטע הוא שבאודיוסלייב הקול שלו גבוה אבל זה לא נשמע כאיל הוא שר ככה בכוונה אלא כאילו הקול שלו פשוט היזדקן...אני בכל אופן אוהב את הקול שלו באודיוסלייב....

E GirL

New member
התכוונתי שcall me a dog צודק....

אופס

prophet1

New member
כל שיר בדיסק החדש

מ-ד-ה-י-ם קניתי אותו ביום שני ...איזה יופיייי חח אבל יש קטעים מזה מצחיקים עם כריס....יש איזה שיר אחד שכולו מזייף הוא לא עומד בטון הגבוה של השיר.... אבל זה ממש יפהה והחברה של רייג' ממוצעים יחסית חוץ מטום שיש לו אחלה רעיונות.... בקיצור מומלץ מאוד לקניה !!! עכשיו במבצע (קניתי ביום שני) 69.90 שקל זול בשביל דיסק רוק חדש !

prophet1

New member
חחחחח יוו איזה פאדיחות

"דיסק החדש" חחחח הדיסק הראשון והיחיד שלהם.....

למעלה