attention please...!

attention please...!

שם הפורום שונה באופן רישמי מ"לסביות" ל"נשים בלבד" מפאת העובדה שלא כל משתתפות הפורום נכללות בהגדרה זו ומתוך רצון וכוונה להגדיל את מעגל הכותבות והקוראות של הפורום,אשר עונות להגדרה "אישה" ולא בהכרח לסבית. בהזדמנות זו אני רוצה להודות לבוביט, על תמיכתה ועל נכוכנותה לצרף אותי לנהל את הפורום בשיתוף איתה, ומקווה שנצליח יחד איתכן להרים את הפורום הזה ולחשוף אותו לקהל רחב יותר,ומגוון יותר של נשים. בתקווה לשיתוף פעולה פורה,ומעניין, ובתודה זמרת בארים

זמרת

מזל טוב... אני בטוחה שהפורום יתפתח ויתקדם .... תתחדשי...תודה על העזרה... ו... עוד יצא לנו לדבר

קרן^

New member
מזללללללללל../images/Emo39.gifטובבבבבבבבבבבבבבבבב

יאללה.... עכשיו יהיו משחקים? תחרויות ספורט? משהו? אמת או חובה? משהו? סתם, בהצלחה בנות יקרות.. ואחלה רעיון לשנות את שם הפורום. מפאת מצב כמה מאיתנו כאן. פשוט כל פעם שג. היה בא לראות מה אני עושה כאן הוא היה רואה את "לסביות" ואומר לי "נו.....? מה זה?" אבל הוא אוהב אתכן.. תאמינו לי
בהצלחה בוביט וזמרת

קרןןןןןן ../images/Emo23.gif נשמה

מחר יום ספורט, להביא תיץ וכובע, וחוץ מזה שבגלל שאת בעונש את צריכה לשים ת´כובע 10 דק´ יותר מכולם.. מתההההההה עלייךךךךךךךך זמיירת

מורי!

New member
זמרת...

קודם כל, מזל"ט. אבל... אם אני לא נכללת בהגדרה של אישה? בוצ´ות נחשב? וטום בויז? חחחח ביי

למעלה