attention please!! שאלת סקר...

pusher

New member
attention please!! שאלת סקר...../images/Emo41.gif

לאיזה פרק מבין כל המבחר של תיקים היתם לוקחים את הקרדיט עליו? פרק שממש אבל ממש היתם גאים אם היתם אלה שביימו\כתבו אותו....

וואו שאלה קשה

אני חושבת שהפרקים העוצמתיים ברגש כמו וויליאם והשיבה או אנשים ירוקים קטנים היו גורמים לי גאווה ענקית אבל הפרק שהכי היה גורם לי גאווה זה הפיילוט, פרק עשוי היטב ומכיל בתוכו הכל ואת כל המידע שאנחנו צר

aerynsun

New member
אני הייתי רוצה

להיות בעלת קרדיט של הפרק עם הצלם. לצערי אני לא זוכרת את שם הפרק. אבל זה פרק מבריק לדעתי. על צלם מבוגר שלא יכול למות והוא מצלם כדי לתפוס את המוות. מהפרק הזה אנו למדים שסקאלי תהיה אל מוות. (כמובן הכל תיאוריה) וגם את הפרק של דיויד שכתב וביים . הוליווד AD. פרק פארודיה ענק! דיויד הגאון!

the scout

New member
"טיטונוס"

ככה קוראים לפרק עם הצלם. טיטונוס זה שם של מישהו במיתולוגיה שלא יכל למות, ומכאן ההקשר... אךךךךך, איזה כיף שאני עדיין זוכרת שמות של פרקים. דרך אגב מישהו יכול לעשות לי טובה ולת לי קישור לנאום של סקאלי בהתחלת trust no 1? זה נשכח מזכרוני..

aerynsun

New member
והכי חשוב. כל הנאום שלה מלווה

בנגינת פסנתר יפהפהיה שעד עכשיו אני יכולה לזכור את המנגינה. מנגינות אני זוכרת יותר טוב משמות
SCULLY: (Voiceover) One day, you'll ask me to speak of a truth - of the miracle of your birth. To explain what is unexplained. And if I falter or fail on this day, know there is an answer, my child, a sacred imperishable truth, but one you may never hope to find alone. Chance meeting your perfect other, your perfect opposite - your protector and endangeror. Chance embarking with this other on the greatest of journeys - - a search for truths fugitive and imponderable. If one day this chance may befall you, my son, do not fail or falter to seize it. The truths are out there. And if one day you should behold a miracle, as I have in you, you will learn the truth is not found in science, or on some unseen plane, but by looking into your own heart. And in that moment you will be blessed - and stricken. For the truest truths are what hold us together, or keep us painfully, desperately apart.

aerynsun

New member
תודה.

אני כל כך גרועה בשמות בגלל זה אני גרועה במיתולוגיה. זה הפרק! פרק מ-ד-ה-י-ם.

pusher

New member
בחירתי שלי:

בחיי שיש מלא...אבל בעיקר: chinga,end game,POST-MODERN PROMETHEUS,christmas carol/emily,THE GOLDBERG VARIATION אל תחשבו שאין עוד,כן?

למעלה