attent

אמא189

New member
attent

היי ילדי אובחן וכרגע מטופל באטנט 20מ"ג ויש לו טיקים של הוצאת אויר פעמיים קצרות במהלך כל היום האם זה יחלוף?? או שצריך לשנות את המינון? הרופא אמר שזה בסדר ולא להעיר לו..
ועוד שאלה בבקשה האם זה אכן גנטי?? אני רוצה לקבוע תור לנויירולוג והאמת שניסיתי את הכדור שלו כדי לראות מה זה עושה לי והאמת היא שזה נתן לי מרץ שזה גם דבר שאני בתור אמא זקוקה לו וגם הייתי יותר קשובה אך גם קצת עצבנית האם המינון נכון לי?? אני בת 38 ושוקלת 60

חגי שור

New member
אטנט לאמא ולילד

טיקים לעיתים חולפים ולרוב לא.
אם זה לא נורא מציק תנסי להמשיך.
לגבייך: לא ברור אם טיקים זה גנטי, בכל מקרה זו לא סיבה לפסול את הכדור, כי אפשר לנסות ואם יש טיקים טורדניים להפסיק וזה חולף.
אבל!!! אל תקחי בלי פיקוח של רופא. הרופא צריך להסתכל על מכלול מצבך הבריאותי ולהחליט.
אטנט אינו כדור מרץ. הוא מאפשר לך להיות יותר ממוקדת ויעילה. זה לא עניין של מרץ.
חלק מתופעות הלוואי כמו עצבנות חולפות עם הזמן. ומקובל להתחיל במינון נמוך ואז לעלות.
בהלחט יתכן שתקחי מינון נמוך יותר מבנך. כאמור רק בפיקוח של רופא
&nbsp
&nbsp

אמא189

New member
פוקלין 20

היי אז פנינו לנויירולוג בעניין ירידה רבה במשקל של הילד תוך זמן קצר הוא בן 11 והוא החליט להחליף לילד לפוקלין 10 כדורים של 20 מג הטיקים שהיו לפני בעקבות האטנט פחתו הילד רענן יותר פחות רובוטי חזר לו התיאבון העניין הוא שאני מקווה שגם ימשיך לעזור לו בלימודים אנחנו בכדור השלישי ופתאום יצאנו לחופשת פסח והכדור גם מאוד יקר הוא עןלה 300 לחודש

למעלה