atlantis S3E16

superdead

New member
atlantis S3E16 ../images/Emo58.gif

אז שוב לא פרק 14 לפי השמועות שמסתובבת מגלים משהוא בפרק 14 והחליטו לדחות את הפרק עד לפרק 17 צריך לבדוק עוד קצת אני יגיב על הפרק עצמו שאני יסים להוריד

superdead

New member
אחלה פרק ! ../images/Emo58.gif

כל הרעיון של כאילו משחק RTS היה מגניב לאלה ממש אהבתי את כל הרעיון :)

ronenelfassy

New member
אז עדיף לחכות ל 14 או לא?

לא הבנתי, האם עדיף לחכות לפרק 14 ולראות לפי הסדר הנכון או שדחו אותו בכונה ועדיף לראות לפי סדר השידור?

ARIS BOCH

New member
אל תחכה

הפרקים ששודרו עומדים בפני עצמם ואין שום בעיה לראות אותם בלי פרק 14.

ilovenewyork

New member
איזה יופי ../images/Emo58.gif

גם אני הייתי רוצה משחק אסטרטגייה כזה אבלמה קורה עם הכותבים ? לא מקדמים את העלילה בכלל ומה יקרה אם יחליטו שעונה 4 תהיה אחרונה ?

Freemee

New member
פרק מגניב ביותר ../images/Emo58.gif

ממש אהבתי את הרעיון, משחק שהוא בעצם מורכב מאנשים! גאוני! מצד אחד זה קצת אנוכי ואיך הם משחקים ככה בחיים של אנשים אבל מצד שני זה מביא את הפאן של משחקי האסטרטגיה לרמה שמעולם לא תיארנו לעצמנו. איך אהבתי איך שפרד ורודני רבו כל הזמן על כל אחד מהארצות שלהם
והמנהיגים עומדים כזה בצד והולכים אחרי ה "נביא" שלהם. גם נהנתי מכך ששיחקה שם שחקנית שמהכרותי איתה אני מאוד אוהב (לורה האריס ששיחקה את DAISY ADAIR בסדרה מתים במשרה חלקית - DEAD LIKE ME שהיא גם סדרה חמודה בהחלט). בקיצור פרק רגוע וחמוד, הרעיון להדמות השמדת הארצות היה גאוני
אפשר לשים לב שיותר ויותר היוצרים מתמקדים ברודני וגם בשפרד. מצד אחד אני מת על הדמות של רודני וזה סבבה אבל מצד שני מרגישים שטיילה ורונאן כאלה בצד ובקושי עושים משהו. וויר תמיד משגיחה על העניינים

למעלה