atlantis 3x20

superdead

New member
atlantis 3x20 ../images/Emo58.gif

איזה פרק וואי וואי נתחיל בזה שאנחנו תמיד עושים משהו שדופק אותנו לא הכי חכם להתעסק אם המשכפלים אבל בזה כנראה הצבא צדק אם לא היו עושים את זה בטח דור ארץ היה מותקף בקרוב הרעיון של המשכפלים אם הלווין הזה והשער שיורים דרכו די גאוני בטח גם אנחנו נתחיל להשתמש בזה בקרוב ( נשק נגד האוריי ?) שמענו גם על נשק חדש נגד משכפלים שאמור לחסל כוכבים שלמים נשמע נחמד בסופו של דבר אחלה פרק ועכשיו אנחנו צריכים לחכות עד לעונה הבא :|

ilovenewyork

New member
כבר נגמר ? ../images/Emo58.gif

שמתם לב שכל סוף עונה כגור הארץ מאוים ? לא משנה לדעתי עכשיו צריך לשנות את שם התוכנית ל "LOST IN SPACE " ומה עושה וויר ליד החלון כשקרן האנרגיה עדיין יורה ? הם לא היו מסוגלים לחשב שהאנרגיה אולי תפגע ? כאילו זוהי בעיית גיאומטריה פשוטה , אני חושב שמקיי או מישהו אחר היה צריך לעלות על זה טוב , עכשיו יהיה להם שחקנית חיזוק בצוות AKA וויר תעזוב סוף סוף , ישש !

BeRo

New member
../images/Emo58.gif 3X20

וואו וואו וואו !!!!!!!!!!! ככה מחזירים את הכיף והמתח לסידרה!!!!!!!!!!!!!!! חבל על הזמן איזה פרק... צוללים, עפים הייפר דרייב.. זה היה קטלני. עכשיו אטלנטיס שוב אבודה, שפרד עכשיו האחראי וחבל על הזמן! איזה באסה שיש רק 20 פרקים בעונה בדרך כלל יש 22 פרקים בסדרות. היו קישורים מעולים לSG1 ועכשיו צריך לחכות. פרק מעולה +++++++

Freemee

New member
פרק תותח! ../images/Emo58.gif

כמה אקשן ודברים טובים! אחח אהבתי את כל הקטע של כל העיר נכנסת מתחת למים ואז אחרי זה עפה, פשוט גאוני!!!! והמשכפלים האלו, ידעתי שיקרה משהו, אסור להתעסק איתם! הם מה זה חכמים עם הרעיון של לירות נשק מכוכב אחר דרך סטארגייט.. מקקיי בפעולה עם ג'ון שפרד - איזה שילוב מנצח! אני אוהב כשהם עובדים ביחד. חבל שרונאן וטיילה בקושי תורמים חלק, כמו שרונאן בדיוק אמר בפרק זה היה קצת דפוק... אוף חבל שצריך לחכות כל כך זמן רב לעונה הבאה :\ רק ביולי..

dvirsasson

New member
../images/Emo58.gif

טוב, אני לא אוהב את אטלנטיס, אבל הורדתי את הפרק האחרון של העונה כדי לראות מה קורה סוף סוף, העיפו את התחת של הכלבה המגעילה הזאת, ווייר, לקיבינימט!!! מישהו היה צריך לעשות את זה!!! אני כ"כ שונא אותה, אפילו שהיא עוד כיכבה ב-SG1, היא חירפנה לי ת'שכל היא הגירסה הקנדית / אמריקאית של יוסי ביילין, כל הזמן, לדבר, לנסות לעשות שלום איןןןןןןןן שלוםםםםםם!!!! היא הייתה צריכה להתעורר לפני חודשים, ועכשיו תראו מה קרה, היא בקומה! אז ברוך שפטרנו מעונשה של זאתי, היה פרק נחמד מאוד, ומאוד נהניתי לראות את השחקנית מסרניטי (לא זוכר את השם שלה)

nick fury

New member
יופי, ממש נהדר...../images/Emo58.gif

עכשיו אטלנטיס עונה 4 תעסוק רובה ככולה במה שסטאר טרק וויאג'ר עסקה - במסעות הרחק מהבית בנסיון למצוא דרך חזרה.... רואים שליוצרים אין כבר הרבה חידושים ועייפות החומר שולטת שם... (ע"ע סטארגייט ס"ג1 עונות 9-10 ואטלנטיס עונה 3 חלשה ביותר).

dexsus

New member
השחקן החדש..

השחקן שמשחק את המפקד של אפולו מאוד מוכר לי... ואני לא מצליח לזכור מאיפה. אם מישהו זוכר אני אשמח לדעת.

Y. Welis

New member
עוד סידרת 'וורנר' שהכבלים איבדו

ומצער שאף אחד לא לקח, כי העונה השניה הסתיימה במשהו מעניין.

ilovenewyork

New member
../images/Emo58.gif

האסתרטגיה של המשכפלים : אני מנסה להבין מדוע למי שיש יכולת ליצור כמה ZPM שהוא רוצה יתעסק בכלל בבניית חלליות מחומרים "רגילים " ? למה לא פשוט לישלוח דרך סטארגייט כמה משכפלים כדי שישתלטו על איזה כוכב לכת נידח ויתחילו את המלחמה משם ? עכשיו נסתכל על זה מנקודת ראותו של משכפל שביל החלב , גלקסיה שאכלסה גזע דומה , הצליחה להביס את המשכפלים חלליות שיבנו מאבני בנין של משכפלים יהרסו אם לא מיידית אז זמן מה לאחר הגילוי שלהן בעוד שחלליות רגילות יקשו על הזיהוי המיידי ובגלקסיה ששורצת בלאגן לאחר נפילת הגואולד ונסיון השתלטות של האוריי יהיה להם יותר קל "להתגנב " לכדור הארץ ולהרוס אותו נקודה נוספת היא שמשום שפגסוס יותר "קרובה" לשביל החלב מגלקסיות אחרות ולראיה יש את הדדלוס האפולו ואודסי שמסוגלות להגיע לשם תוך שבועיים ומשהו , לגזע כמו המשכפלים שהם מתקדמים לפחות כמו הקדמונים טכנולוגית לא מהווה בעיה כאשר כפי שידוע אין להם מחסור באנרגיה מכאן לשלוח ארמדה שלמה במכה אחת היא האפשרות הכי טובה שלהם מכאן התקיפה של כדור הארץ במשכפלים היא היתה נכונה וניסתה לשמש כגורם מרתיע כמה שניתן , כמובן שהם יהיו הרבה יותר זהירים להבא ובטח יהיה להם לווני הגנה כמו ה "ספייס גייט " שפגע באטלנטיס מכאן עונה 4 הולכת חזק על הנושא שלהם כי אחרי שאתה זורק על מישהו 10 פצצות mark 9 לא נראה לי שהוא יסלח במהירות. אני לא הייתי סולח

למעלה