Asus P525

bakobby

New member
Asus P525

האם זה המקום לשאול על ה Asus P525? אם כן, אז השאלה: מה אתם אומרים על המכשיר? אני מחפש טלפון (שימוש עיקרי) משולב. כלומר הצרכים העיקריים שלי (בנוסף להיותו טלפון נוח) אפשרות לנהל את הזמן שלי (יומן פגישות קריאה וכתיבה), סינכרון עם אנשי הקשר שלי (סינכרון עם Micrisoft Outlook) , קבלת מיילים (רצוי מאד אבל לא חובה). שיתמוך בעברית (כולל מקלדת - אגב לא חייב QWERTY). לצורך כך רצוי בלוטות ורמקול (ע"מ לדבר ולתפעל את המכשיר בו זמנית למשל ברישום פגישות או בחיפוש איש קשר בזמן השיחה). דור שלישי ממש לא חובה. ולסיום, ואחריות ותמיכה טובה ונגישה (בגלל שאין רצון וידע לתפעל את המכשיר ברמה של מתכנת בכל פעם שיש בעיות - ובמכשירם האלו יש תמיד בעיות). רציתי ללכת על הטראו 680/750 אבל עדין לא הגיעו לארץ ונראה לי שהם יהיו יקרים מאד. בקיצור מה אתם אומרים? אני יודע שיש עוד מכשירים רבים שעונים על הצרכים האלו, אבל אני שואל על המכשיר הזה באופן ספציפי. בתודה מראש.

סילי מי

New member
מכשיר מצויין!

שילוב טוב מאוד בי מחשב כף יד לטלפון סלולארי. כפי שציינת, הוא מאוד נוח לשימוש (המקלדת פשוט עושה את ההבדל!), ו'יושב טוב ביד'. קיבל ביקורות מעולות גם בארץ וגם בחו"ל. מבחינת יתר הצרכים שציינת, כל מכשיר משולב יעשה את העבודה. מבחינת האחריות- שים לב שהמכשיר שתקנה יש אחריות אצל היבואן הרשמי. לגבי הטריאו, אכן אין צפי (למיטב ידיעתי) מתי יתחיל השיווק שלו בארץ (וכרגע גם לא ידוע מחיר).

למעלה