Asus F3 SC

RoyBO

New member
זה יותר מעצבן בעלי נייחים

אני באמת לא מצפה הרבה מה8400

bar666xp

New member
ביגלל התוכנות שבשימוש ואופין...

אני ממליץ לך כרטיסי מסך מסדרות הQUADRO NVS ו/או הFIRE GL... הם כניראה יהיו הרבה יותר יקרים אבל הם יעודיים לשימושי עריכה של 3D/2D וגרפיקה ביכלל {כשמדובר על רמה גבוה ועבודה יום יומית}. כמו כן כדאי יהיה לשקול בחיוב 4G זיכרון... {אבל זה אפשר גם לשדרג כשלב שני מה שלא יהיה אפשרי עם הכ.מסך}.

Trickster1

New member
התלבטות בין שניים

ההתלבטות העיקרית כרגע היא בין שניים: האסוס האמור לעיל או LG E500 sapd7e המפרט של הLG הוא מעבד T7500 2.2 Ghz 2 ג'יגה זיכרון ראם אותו מאיץ גרפי 8400 ג'יפורס של אנווידיה. הוא קצת יותר קל משקל....2.7 לעומת 3 קילו באסוס. מה אתה אומר???

bar666xp

New member
האמת שאני במקומך הייתי בודק דגמים כמו...

D630 של דל... http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-nvidia.htm לדוגמה עם מסך 14.1" ומשקל של 2.3-2.5ק"ג~... או הD830 של דל... http://www.gizmo.co.il/show/productv2.asp?id=7947&aucid=2025384&ref=yes&refname=zap לדוגמה.. עם מסך 15.4" ומשקל 2.8ק"ג~ שניהם מהסידרה העיסקית לטיטוד של דל {עמידות וכו'} שניהם עם כ.מסך מסידרת QUADRO NVS של NVIDIA המיועדים לעבודת 3D/2D עריכה וכו'.. שניהם עם מעבד T7500.... ו3 שנים אחריות... ואאל"ט בשניהם יהיה כדאי לחשוב על שידרוג זיכרון ל4G כדי למקסם יכולות של תוכנות כבדות לגרפיקה ושות... ואם אני זוכר את שניהם אפשר אפילו להזמין עם XP HOME אם תירצה ו/או XP PRO... בנוסף כמובן לאיכסטה כאפשרות למערכת הפעלה ו/או ללא מערכת הפעלה כלל. אגב אני אישית אוהד את דל אבל אפשר גם למצוא בעוד חברות במיוחד אצל לנובו בסדרות הTHINKPAD אאל"ט יש איזה T61 וX61 בקונפיגורציה מעוד דומה לדוגמה... ולמה אני ביכלל מעלה את עיניין הסדרות העיסקיות? כי אם אתה בודק משקל כניראה שהוא ישמש כיעודו נייד
ובמקרה של עבודות שעשויות להיתפרש כהרבה $$$ במקרה של המחשב נישבר {במובן המילולי נישבר!} כדאי להכניס את נושא העמידות בחשבון... ובמיוחד שהסבירות גבוה יותר שאפשר יהיה להוציא את המידע שבHDD גם אם המחשב נישבר/התפרק לחלקים... זה חשוב לא פחות מיכולות העבודה שלו {שבמקרה שבדוגמות גם חזק יותר}.

bar666xp

New member
האמת שלא של DEEL ולא של DELL אז ../images/Emo3.gif

פשוט ברוב המקרים שאני בדקתי הם יוצאים הכי ""טובים"" ללקוח... ""טובים"" = אתה תיבחר... בניגוד לגישות של HP ולנובו לדוגמה של אנכנו מוכרים ככה וזהו! ואם אני רוצה בלי מערכת הפעלה? בלנובו לא מכיר ביכלל אפשרות כזו בHP ישראל? אני לא בטוח בקשר לבשאר העולם... לפחות לנובו עשויים להחזיר לך כסף אם לא עשית כלל הפעלה/אקטיבציה למערכת ההפעלה.

kobi 23

New member
חחחחחחה

נראה לי נדבקתי קצת ממך
(באמת בצחוק , בלי כוונה לפגוע חלילה) גם אני כידוע מאוד אוהב את המחשבים שלהם ,אבל עדיין לא התאוששתי ממישהו שהאשים אותי בכך שאני סוכן של דל. אגב , עד עכשיו לא הצלחתי להבין את עניין האקטיבציה הזה , הרי בOEM (לפחות בכל המחשבים שיצא לי לעבוד איתם)אין כלל תהליך כזה

bar666xp

New member
בעיקרון כשאתה מקבל מחשב חדש...

יש לך איזה הליך כזה של כמה בחירות כיום זה אפילו יכול להיות ממשק עברי או אנגלי... ועוד כל מיניי... יהיה איזה לקסונאי ידוע שרכש לנובו אגב... צילם את עצמו מוציא את המחשב מהחבילה, הפעלת המחשב ישירות מCD לינוקס וביי ביי לא רוצה שום WIN-CRAP שביקש החזר כספי על שווי מערכת ההפעלה אגב דיי היה מופתע שלא נענה בשלילה {טוב נו הוא כבר ליקסונאי ידוע כניראה ביגלל זה
} פשוט שלחו לו צ'ק בדואר או שזיכו את הכ.אשראי לא זוכר.

kobi 23

New member
אממם

האמת שלא שמתי לב... ,הדבר היחיד ששמתי אליו לב זה שאיתחול של המחשב יש את המסך של בחירת המשתמש ,וכל החארטה הזה . אבל גם אם עושים RECOVERY חוזרים למצב זה. אולי בויסטה זה שונה , אבל רק במחשב שלי יצא לי להתעסק עם ויסטה OEM

bar666xp

New member
האמת שכבר המון זמן לא קראתי את...

הסכם הרישיון OEM... כמו שאני מכיר את MS הם כבר בטוח ימצאו גם לזה איזה הסכם דרקוני כדי לומר קיבלת מחקת? בעיה שלך... ו/או שהיצרניות מחשבים יעשו זאת כדי שלא יחויבו בבתי-משפט להחזיר ללקוחות כסף... בישראל זה בטוח יהיה צריך לעבור דרך בית-דין

bar666xp

New member
לא יודע מה להגיד לך...

לי מעוד קשה לומר לך לקחת סיכון עם כ.מסך עם פחות מ256M זיכרון עצמאי לכ.מסך בשימושים שהוזרו.

למעלה