ASUS A636N - כמה שאלות

yuval433

New member
ASUS A636N - כמה שאלות

אחרי כמה שבועות של התלבטות אם אני זקוק למכשיר בכלל ואיזה מכשיר, הצטרפתי למועדון עם ASUS A636N. על מכשיר החלומותN560-LOOX ויתרתי - בגלל המחיר. כמה שאלות לי: חיפשתי בכמה מקומות מקלדת אך לא מצאתי. באינטרנט ההיצע היה דל מאוד. 1. איפה אני יכול לבדוק מקלדת לפני שאני קונה ? איפה מומלץ לקנות מבחינת המחיר? 2. השיקול של צריכת חשמל הוא משמעותי עבורי. האם זה מכתיב שימוש ב IR בלבד? אני מבין ש BT נוח יותר לשימוש. האם ההבדל בצריכת החשמל משמעותי ? 3. GPS - טרם רכשתי תוכנה, ואני גם לא בטוח שאני הולך לקנות בזמן הקרוב. איך בכל זאת אני בודק שה GPS עובד? אם הדבר היחיד שמעניין אותי הוא לקבל את ה-נ.צ. של המיקום שלי (בלי מפה מצויירת). איך אני זאת ?? תודות יובל

yuval433

New member
יש.

802.11 b/g נראה לי ששקע האוזניה סטנדרטי כך שלמי שחשוב גם מוזיקה זה יתרון. (אני לרוב עם נגן/מקליט בכיס כך שזה פחות חשוב לי כרגע)

amitp

New member
קודם כל

תרגע... 1. אולי בHANDY, קומפיילוט, GPSNOW. אולי. אף פעם לא קניתי מקלדת אז אני לא באמת יודע. 2. ההבדל משמעותי. האם מספיק משמעותי בשבילך? הפעל BT במכשיר ובדוק תוך כמה זמן הסוללה נגמרת. 3. לדעתי GPSINFO או GPSDASH צריכות לעשות את העבודה.

רם1234

New member
GPS+ASUS 636N

הורד והתקן תוכנה חינמית בשם VISUALGPS למחשבי כף יד. כשתפתח אותה, היא תציג לך את הקואורדינטות של המיקום שלך.

למעלה