AST - 017 Legendary Jujitsu Master

impale

New member
AST - 017 Legendary Jujitsu Master

אוקי הסיקור היום יהיה בנושא Legendary Jujitsu Master טיפה מידע- מפלצת אדמה\ROCK 1300 התקפה 1800 הגנה 3 כוכבים אפקט:כל עוד קלף זה בהגנה מפלצת של היריב שתתקוף אותו תחזור לראש הדק של הבעלים שלה. אז מה היתרונות שלו בבאן הנוכחי? פשוט! קודם כל הוא מעולה מול ברנרים כי אחרי הכל 1300 ל3 כוכבים זה לא כל כך גרוע.. חוץ מזה שזה פחות מ 1501 =) ככה שסנגן יכול להביא אותו מהדק או גינט רט-למגרש בנוסף לזה הגנה של 1800 שהיא גבוהה יותר מרוב המפלצות המשוחקות היום בדקים תחרותיים ברחבי העולם (DDA DDWL DON ZALOOG ושאר ירקות.) אז מה מיוחד בו? קלף שבהחלט בעל פוטנציאל לדפוק ליריב פתיחה של משחק! והרי המצבים שבהם יתקפו אותו: 1-היריב יזמן מפלצת של פחות מ 1801 ויתקוף אתכם: הוא יאבד X חיים המפלצת שלו תעוף מהמגרש-משמע מגרש יותר נקי לתור שלכם והמפלצת שלו תחזור לראש הדק שלו משמע שאם היא לא יעילה-הוא ישלוף אותה שוב בתור הבא! 2-אותו דבר רק שלאחר תקיפתו היריב הפעיל קסם או מלכודת שהרסו לכם את Legendary Jujitsu Master מה רע? היריב מאבד X נזק מאבד תשליפה שלו בתור הבא ומאבד קלף מהיד! וכל זה בשביל להרוס לכם מפלצת אחת. 3-מצב זה הוא כאשר היריב תוקף בעזרת מפלצת חזקה יותר -שאינה הקרבה הוא איבד את המפלצת ואת השליפה של התור הבא בעוד אתם אבדתם את Legendary Jujitsu Master בכל זאת.. נסבל. 4-כאשר היריב מזמן מפלצת חזקה יותר-הקרבה אז הוא הרס לכם את Legendary Jujitsu Master אבל עכשיו הבעיה! המגרש של שניכם ספג איבוד של מפלצת אחת רק ששל היריב-ההקרבה תחזור לראש הדק שלו משמע אם לשניכם אין דברים יעילים מדי ביד והיריב סומך על הקלף שישלוף-דפקת לו תתוכניות. בהחלט משתלם 5-זו דוגמה שווה היריב הפעיל נובלמן אופ קרוסאאוט (קלף קסם רגיל שמעיף מפלצת פייס דאון אחת אל מחוץ למשחק) הוא הרס לך מפלצת+הרס לעצמו קלף אחד. לא הרווחתם כלום בזכות ה Legendary Jujitsu Master אבל גם לא ממש הפסדתם... והמצב האחרון:6: היריב תקוף בעזרת מיסטיק סוורדסמן לבל 2 (או כל לבל אחר-כאשר מפלצת זאת תוקפת פייס דאון הפייס דאון מושמד בלי להתהפך ולא משנה מה ההגנה שלו.) ואז אכן הפסדת קלף... אבל ברוב המצבים- LGM ( Legendary Jujitsu Master) פשוט יתרוני.. לא יודע בקשר לתכנון סופי אבל זמנים הוא בהחלט מיני סטייפל ^^ ואני אישית מנצל אותו עד שיהיה לי תיכולת להשיג קלפים טובים יותר (יכולת או נס XD) האממממממממממממממממממממממ חוות דעת? =)?

../images/Emo6.gif התמונה שלו מזכירה לי את זאוס.

ודאמיט, כל ההסברים האלה ממש מבלבלים (או שזה נובע מעצם היותי נקבה?
). אני מניחה שאם הייתי שחקנית, המצב היה שונה. בהשוואה לקלפים אחרים, הקלף הנ"ל [יחסית] משעמם.
בכל-אופן, השרשור נוסף לקישורים תחת קטגוריה מיוחדת.

impale

New member
האמממממ

האמממ זה בכלל לא קשור למין אישית שמתי לב שלשחקניות AKA נקבות יש יתרון קטן אבל מורגש במשחק.הרוב לא יסכימו איתי וזה לא משהו שאני אדבר עליו כאן אבל זה בהחלט ניתן לביצוע ^^ בכל מקרה כן יש קלפים הרבה יותר מגניבים אבל האחד הזה כרגע ממלא מקום חשוב מאוד אצלי.. לפחות עד שישלחו לי מחול תקלפים שאני כל כך מצפה לראות. DDA ריפרים ושאר ירקות =)

למעלה