AsSiOnTV...

AsSiOnTV...

פעם, הייתי קורא לזה עולם תעשי היימן. הנה זה מתחיל. שנה טובה אהובים! ----------------- לא חתימה: עוד מעט אחזור לרגע קט לחיים.

actress

New member
שלומ שלומ שושן פרא קטן

הוא יהיה לי האיש בליטוף כה רגיש...

לא צריך שתדליקו לי נר

שרו בקליק עם עובי פפר (עובד אפרת) של סי. תודה חמודה. ושנה טובה גדולה ויפה, מעבר ללילה (בוקר) טוב. התעגענו אלייך קצת הרבה...

actress

New member
בוביק שנה טובה גם לך מיאמור

מתגעגעת מאוד בקרוב בקרוב מאוד אפילו בגבעתיים יהיה מדליק

מצחיק אותי

זה נגמר לצלילי השריקה שלי, למרות שהלוגו של "רשת" היה ברקע... אז כנראה שזה באמת כיף לראות הופעה מוקלטת בשידור חי. היה ממש כיף. בוא נרוץ (סי) לספר לחברה. layla tov dot com

actress

New member
אוי אתה גדול היה מדהים היה כיף לפתו

לפתוח את השנה החדשה עם סי בשיא הכיף, אני בטוחה שזוהי השנה שלך סיסקה, רציתי בערב זה להודות לך אין מספיק תווים ומילים בנייד אבל המילה תודה מדברת בעד עצמה, לילה טוב ממישור החוף.

ט י נ ה

New member
עכשיו כשכולכם ישנים ...

איתן אהבהעבודה וחדר קטן -זה מדהים שאמרת צארלי וחצי כי בדיוק לפני יממה חזרתי ממופע בקיבוץ גזית קיבוץ רוחש ארגנטינאים מקסימים אוהבי חיים וריקודים ,ושם ניגש איזה ארגנטיננוס אחד לצארלי ובמבטא דרון אמריקאי ( בכוונה כתבתי ככה ) אמר לצארלי : הי אמיגוס אתה ממש צארלי וחצי .. "

אהוד_

New member
בוקר טוב ושנה טובה לכם

תודה על הברכות פינגווינית =) ולסי שנה עם שאיפות חדשות ושנה מוסיקלית במיוחד מעריך, אהוד

actress

New member
אהודדדד!!! איזה כיף לראות אותך!!!

שנה טובה גם לך אתה בארץ? או בחול?

אהוד_

New member
אהלן, אני בארץ עכשיו

נהנה מהשמש וממושי=) מה שלומך?..מה עובר עלייך בימים אלו? ומה עם סי אולי כדאי אלבום בדרך?

למעלה