ass like that

blue eyes212

New member
ass like that

אהלן אני נכנס מדי פעם לפורום... יש לכם אחלה פורום באמת.. אבל הוא יבש ואתם לא מקדישים זמן לשירים... בכל מקרה ass like that אחד האהובים עלי מהחדש... חסר כל פואנטה... אבל מצחיק בטירוף מי שרוצה לשוחח על אנקור שיגיב

AmiTutiT14

New member
אוי ברור שיש לו פואנטה!!../images/Emo87.gif../images/Emo109.gif

אמנם היא מאד מאד שיטחית
הוא יורד שם על כל הסלבסיות שמשתמשות במין כדי שיאהבו אותן, או שהן סתם פוסטמות. בכל מקרה, אני לא חושבת שהוא היה צריך להכניס לשם את גוון סטפאני, אבל עדיין, השיר הכי מצחיק בדיסק

blue eyes212

New member
ד"א

המערכון שהוא עושה בקול המעוות הזה בדיסק החדש קורע... הוא הכניס לשם את כל השירים של מייקל ג'קסון שהוא יכל לשלב! גדול גדול גדול

Magi¢ Girl

New member
המממ... ASS LIKE THAT ../images/Emo84.gif

דווקא שמעתי בערך רק פעם אחת (!) וזהו נמאס לי ממנו קצת...

Magi¢ Girl

New member
יש לי ת'דיסק...

ושמעתי נראה לי יותר אבל כאילו התכוונתי שהוא נמאס בפעם הראשונה כבר :|

galileho

New member
על encore ?

בכייף
... ass like that או that ass מה שבא לך ... באמת אחת השירים הגאונים של אמ' למרות שכולם גאונים אחד אחד ... אם תרשה לי בהזדמנות הזאת אני אמליץ לך גם על ביג וויני שיר ענק ומצחיק בטירוף ! אם אהבת את that ass אין מצב שלא תשתגע אחרי ביג וויני (השיר האהוב עלי!)

ק ר ח

New member
כולם כנסו האמת ש...

יש באמריקה אחד שקוראים לו קונאן אובריאן ויש לו לייט נייט שואו(טוק שואו שמשודר מאוחר בלילה) ויש לו שם דמות של כלב בשם "טרימוף"(אם אתם מכירים את ה"רצועה" של טל ברמן ב"ביפ" משהו בסגנון הכלב) אז מה שאמינם בעצם בא להגיד בשיר זה שכשהוא(אמינם) מקלל ויורד על כולם אז כולם עושים מזה עניין וכשהכלב עושה את זה בתכנית,אז כאילו בגלל שזה דמות כביכול אף אחד לא עושה מזה עניין אגב,הבחור שעושה בתכנית ת'קול של הכלב,הקליט שיר ראפ כתגובה לאמינם וכל השאר וזה מאד מאד מצחיק,אם אתם רוצים אני יעלה את זה לפה באישור המנהל... שיהיה יום סבבה

ק ר ח

New member
בבקשה,הנה זה פה

http://s5.yousendit.com/d.aspx?id=03URJXXJ9DLCA2Q7CARDDFO77K הוראות:רשום פה באנגלית הכל,לכו ללינק הראשון אם אני לא טועה,תלחצו לחיצה ימנית על העכבר ו-SAVE AS TARGIT או משהו כזה יש מצב שגם ייפתח לכם חלון אוטומטי אחרי עשר שניות(תלוי בסוג ומהירות החיבור שלכם) תהנו

Magi¢ Girl

New member
ואוו..

חחח טוב שאמינם לא לוקח ממנו המון השראה חחח...
I KEED I KEED...

ק ר ח

New member
טעות....אם לא הבנת...

ה"כלב" הקליט את השיר לאחר שהשיר ASS LIKE THAT יצא

Magi¢ Girl

New member
תעלה תעלה!! ../images/Emo69.gif

ויש משהו שאני לא מבינה- הוא כאילו שר על הכלב?

AmiTutiT14

New member
אהה אז על זה השיר../images/Emo35.gif../images/Emo87.gif../images/Emo109.gif

או.. נחמד לדעת

למעלה