ASP NET

• פותח הנושא udiko
  • פורסם בתאריך

udiko

New member
ASP NET

1. datagrid: בלחיצה על הוספת שורה חדשה ביצעתי המרה מ ENTER ל < BR > בשדות TEXTAREA. עכשיו שלוחצים על EDIT מתקבל תוכן השדות לעדכון TEXTAREA עם <BR > במקום ENTER, איך הופכים את התוכן חזרה מ < BR > ל ENTER ? 2. יש תחליף להכנסת נתונים מ DB למערך דו ממדי (כמו GETROWS ב ASP) ? נסיתי לעבוד עם DATASET אבל לא הצלחתי להוציא ממנו ישירות נתונים אני צריך את זה כדי לעבור על הנתונים ברקורסיה ולהציג עץ מתוך טבלת DB 3. כתיבת תוכן בעזרת RESPONSE.WRITE עובד שונה מ ASP קלאסי, הנתונים משתלבים בצורה שונה. יש פקודה אחרת להצגת טקסט או שצריך להשתמש ב LABEL קונטרול ?

gilad g

New member
תשובות

1. פשוט מאוד... הפוך:
str = str.Replace("<br>","\n");​
2. מה הבעיה עם DataSet?
אתה קורא ממנו נתונים כך:
int myValue = (int)myDataSet.Tables[0].Rows[0][0]; או אם זה סטרינג string myValue = myDataSet.Tables[0].Rows[0][0].ToString();​
הדוגמא הזאת קוראת את התא הראשון בשורה הראשונה בטבלה הראשונה. 3. אתה יכול להשתמש ב-<span runat=server>, אני חושב (בצד שרת הוא יהפוך ל-HtmlContainerControl). פה יש דוגמא.

udiko

New member
בקשר ל 1

איפה אני מכניס את ה REPLACE ?
public void MyDataGrid_Edit(Object sender, DataGridCommandEventArgs e) { MyDataGrid.EditItemIndex = (int)e.Item.ItemIndex; BindGrid(); }​

adam222

New member
הייתי לא מאופס ב-11:00

אתה צריך לשנות את המחרוזת לפני השמירה ל-DB, נראה לי שזו הפונקציה לעריכה ולא לשמירה

udiko

New member
קלט מאובטח

יש משהו בטוח יותר מ <pages validateRequest="false" /> בכדי לקלוט ערכים מעורך WYSIWYG ? במצב הזה כל הפרויקט לא בטוח שאלה נוספת : איך אפשר להחזיר את מספר ה ID החדש בעת פקודת INSERT INTO מדובר על ACCESS להוציא MAX על ID לא נראה פתרון אמין תודה

למעלה